Η υποκρισία της μάνας Παντελίδη: \"Δεν γίνεται να λες, αφήστε με στον πόνο μου και από την άλλη να ποστάρεις στο Fb προσβολές για...\"

Η υποκρισία της μάνας Παντελίδη: \
"...ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και συγκεκριμένα για φίλες του γιου σου που εκείνος επέλεξε να τις εχει δίπλα του". Με ένα κείμενο στο youweekly.gr που σπάει κόκκαλα μια φίλη της Φρόσως Κυριάκου παρεμβαίνει και απαντά στην χθεσινή ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη... Παραθέτουμε το κείμενο και τα συμπεράσματα δικά σας!

"Με πραγματικά τεράστια έκπληξη διάβασα εχθές το νέο ποστάρισμα της μητέρας του Παντελή που αναφέρεται σε δημοσιεύματα που την αφορούν οτι δήθεν δεν μιλάει πουθενά και να την αφήσουμε στον πόνο της!!! (Το κείμενο της μητέρας του Παντελή:«Έλεος. Σεβαστείτε την μνήμη του Παντελή! Σταματήστε τα ψέματα. Δεν έχω δώσει σε κανένα ΜΜΕ συνέντευξη και όσοι βάζουν στο στόμα μου διάφορα λόγια ψεύδονται ασυστόλως. Επιτέλους αφήστε μας στον πόνο μας») (Δείτε εδώ την ανάρτησή της)
Και συνεχίζει η επιστολή στο youweekly.gr....

"Πρώτα από ολα σέβομαι απόλυτα τον πόνο της κυρίας Αθηνάς Παντελίδου. Έχασε το γιο της, το στήριγμα της, το παιδί που την εκανε περήφανη. Την σέβομαι οπως θα σεβόμουν την κάθε μάνα που χάνει το παιδί της. Ομως,αγαπητή μου κυρία,το ίδιο πρεπει να σέβεστε και εσείς τα 2 κορίτσια που βρέθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου μαζι με τον Παντελή μεσα στο αυτοκίνητο που οδήγησε στον θάνατο τον γιο σας, στην εντατική την Μίνα και στον ψυχίατρο την Φρόσω!!! Να σέβεστε κυρια Αθήνα τις οικογένειες τους και ειδικά της Φρόσως που έχουν διαπομπεύσει "πληρωμένοι" δημοσιογράφοι εμπλέκοντας και εσάς την ίδια με δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν μάθει απο το "περιβάλλον" σας. (Δεν είδα καμία διάψευση όταν γράφανε τους δράκους για την Φρόσω) Επισης κυρια Αθήνα να σας αφήσουμε στον πόνο σας. ΣΥΜΦΩΝΩ. Εσείς ποτέ θα αφήσετε στην ησυχία τους τα 2 κορίτσια και τις οικογένειες τους;
Εξηγούμε για να τα καταλάβουν ολοι...

1. Έδωσε ή οχι ο δικηγόρος σας απο τον φάκελο της υπόθεσης τις φωτογραφίες στο πρώτο θεμα απο την λέσχη; Τα στοιχεια αυτά ειναι στον φάκελο που θα παραδώσει ο δικηγόρος σας στις εισαγγελικές αρχές; Γιατι δεν δίνεται ολά τα στοιχεια φωτο και βιντεο για να δει ο κόσμος τι γινοτανε στο βιντεο και να διαπιστώσουμε ΟΛΟΙ τι ακριβως εγινε στην λέσχη εκείνο το ξημέρωμα.

2. Με τι δικαίωμα βάζετε στο Fb στον προσωπικό σας λογαριασμό (άρα τα υιοθέτησε η μάνα του Παντελή θα πούνε πολλοί) εμετικές επιστολές που στοχοποιούν τα δυο κορίτσια και ιδιαίτερα την Φρόσω. Με αυτόν τον τρόπο δεν ξεσκίζει κάποιος την ψυχή και την καρδιά των κοριτσιών και των οικογενειών τους; Κοιτά κυρία Αθήνα με πόση ευκολία έκανες share το ποστ του "κυρίου Μεταξά". Σκεφτήκατε άραγε τι πόνο προκαλείτε στις οικογένειες των κοριτσιών όταν γράφεται..."Καθόντουσαν κολλητά και έβλεπαν τα χαρτιά του..." και άλλα τραγικά.

UntitledΝαι κυρια Αθήνα Παντελίδη να σας αφήσουν στον πόνο σας αλλα αφήστε και εσείς στον πόνο και την αγωνία τους τα δυο κορίτσια που τιποτα δεν σας φταίνε. Στην τελική...αυτές οι 2 κοπέλες ηταν επιλογή του Παντελή να ειναι κολλητές του, φίλες του, καρντασια του. Βρέθηκαν χωρίς να φταίνε στο σημείο μηδέν. Αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΞΥΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..."

Επιλέξαμε να αφήσουμε την επιστολή με την ορθογραφία της και την σύνταξη του συγγραφέα...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίνα Αρναούτη: «Αφήστε με να φύγω απο το νοσοκομείο» – Τι λέει για τις φωτογραφίες με τον Παντελίδη; Η νέα επέμβαση στο πόδι της!



Εξέλιξη! Η τροχαία πρώτη φορά απαντά για το αν η Φρόσω οδηγούσε το τζιπ: «Βρέθηκαν αποτυπώματα…»



Αποκλειστικό! Μίνα Αρναούτη: «Θα έπρεπε να ντρέπεται που…» – Το ξέσπασμά της μέσα από τον Ευαγγελισμό