Ο Θεοφάνους μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τους «Αυτή και Αυτοί» - Ξέσπασε ο Μαραντίνης για την ομάδα του!

Ο Θεοφάνους μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τους «Αυτή και Αυτοί» - Ξέσπασε ο Μαραντίνης για την ομάδα του!
Το συγκρότημα "Αυτή και Αυτοί" αποφάσισαν στο χθεσιό live να πουν το κομμάτι "Οι άντρες δεν υπάρχουν πια" του Νίκου Παπάζογλου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Θεοφάνους, μιας και δεν είχε τίποτα καλό να πει όπως είπε και ο ίδιος.. «Αφού δεν έχει κανείς σας κανένα λαϊκό γύρισμα, καμία λαϊκή φωνή γιατί επιλέγετε δυο τραγούδια τέτοια και τα βάζετε; Δεν μπορείτε να τα πείτε. Ούτε η Χαρούλα ούτε κανένας σας. Και λέω κάτι θα συμβεί, δεν συνέβη τίποτα. Είδα ένα θεατρικό act όπως λέει η Πέγκυ. Σε αυτό το διαγωνισμό μουσικής που κάνουμε εδώ ήταν άτοπο».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως συνηθίζει, δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω και απάντησε στον γνωστό συνθέτη: «Αν πρέπει να απολογηθεί κάποιος, αυτός είμαι εγώ. Ήταν μεγάλη πίεση δική μου να πούμε αυτό το τραγούδι, παρόλο που ξέρω ότι δεν είναι αμιγώς το στυλ των παιδιών και αυτό έγινε για δύο λόγους. Καταρχήν, εγώ ήθελα τα παιδιά να δείξουν και μια άλλη τους πλευρά λέγοντας πολύ ωραία τραγούδια που θεωρώ ότι λείπουν από τέτοιους διαγωνισμούς και είναι πολύ σημαντικό και νομίζω και χρέος μας να πούνε και αυτής της μορφής το λαϊκό τραγούδι.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε λάθος, τα παιδιά αυτό που κάνουν έχει μια θεατρικότητα μέσα, αυτό είναι το στυλ τους, αυτός είναι ο χαρακτήρας τους, δεν είναι λαϊκό σχήμα και αυτή τη στιγμή είχαν τα κότσια να κάνουν κάτι που είναι πέρα από αυτούς, να πιέσουν τον εαυτό τους να περάσει τα όρια τους και όχι να κινηθούν στο πλαίσιο της ασφάλειας τους που κινούνται οι πιο πολλοί εδώ μέσα».

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

X Factor: Τραγούδησε Παντελίδη και λύγισαν οι πάντες! Δάκρυσε η Πέγκυ Ζήνα!



Μεγάλη ανατροπή στο X Factor: Ποιοι αποχώρησαν από το δεύτερο live;



X-Factor: Απίστευτος καυγάς για Τάμτα – Θεοφάνους! Τι συνέβη και παραλίγο να πλακωθούν;