Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στο \"Ε\" - \"Το μετάνιωσα! Ήταν λάθος μου...\"

Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στο \
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σήμερα σχολίασαν το θέμα του Νίκου Μουτσινά, όπου ο παρουσιαστής βγήκε στην εκπομπή "ΦΜ live" και δήλωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει το πρωινό με την Μαρία Μπεκατώρου.

Με αφορμή αυτή την δήλωση, η παρουσιάστρια θέλησε με την σειρά της να παραδεχθεί το δικό της λάθος που ειχε κάνει με την εκπομπή της λέγοντας:

«Την έχω κάνει κι εγώ αυτήν τη μπούρδα και πρέπει να την παραδεχτώ κι εγώ. Και τώρα που το λέει ο Κωνσταντίνος, μου χτυπάει το καμπανάκι… Σε συνέντευξή μου στον Θέμο είπα ότι δεν είμαι καλή στη μεσημεριανή ζώνη. Ήταν λάθος μου και το παραδέχομαι δημόσια γιατί η ζώνη είναι σε εξέλιξη. Ακόμα κι αν το έχω μοιραστεί –που το έχω μοιραστεί- με το κανάλι, μην το λες δημόσια ρε παιδί μου. Στο κάτω-κάτω αυτό είναι και δικό μου μαράζι. Μ’ αρέσει να παραδέχομαι τα λάθη μου δημόσια και να παίρνω και το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί». Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άναψαν τα αίματα! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Σταμάτη – Ηλιάκη on air – Tι συνέβη (Βίντεο)



Η άγρια επίθεση του Λιάγκα στη Φουρέιρα και τα προσβλητικά λόγια του για εκείνη: «Aς μάθει πρώτα που είναι η Επίδαυρος…» (Βίντεο)



Παπανώτας – Τσιμτσιλή «στόλισαν» τον Νίκο Μουτσινά για την αποχώρηση του από το «Πρωινό ΣουΚου» – «Κάνει σαν…»