Οργή στο Πρωινό! \"Δεν πρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση\" - Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια καρφώνουν επειδή αρνήθηκε να πληρώσει στo Estate!

Οργή στο Πρωινό! \
Σήμερα στο Πρωινό σχολίασαν ένα απίστετο περιστατικό από νυχτερινό κέντρο, όπου είχε πάει μία πασίγνωστη παρουσιάστρια για να διασκεδάσει με την παρέα της και απαίτησε να κάτσει πρώτο τραπέζι πίστα χωρίς να πληρώσει με αποτέλεσμα να κάνει ένα μαγαζί άνω κάτω!

Το συγκεκριμένο περιστατικό περιέγραψε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος βίωσε στο πετσί του την απαράδεκτη συμπεριφορά της συγκεκριμένης παρουσιάστριας: «Πριν από μία εβδομάδα φιλοξένησα μια παρουσιάστρια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε 2,500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση ότι δεν μπορούσε -επειδή ήταν και free- να την βάλει στο καλύτερο σημείο. Φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ! Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία”! Εκείνη την ώρα ήθελα να πω… αϊ γαμ… μωρή»!

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας εξερράγη και φωτογράφισε με τον τρόπο του την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου: «Εγώ ξέρω ποια είναι αυτή. Η γυναίκα αυτή είναι έγκλημα! Είναι ντροπή που είναι στην τηλεόραση! Είναι ντροπή! Είναι έγκλημα η γυναίκα τώρα, θα λερώσουμε το στόμα μας! Δεν υπάρχει χειρότερο! Δεν έχει περάσει χειρότερη από τον χώρο μας»!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, φωτογραφίζουν μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια, η οποία κατα καιρούς έχει δεχθεί πυρά από τα media, απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Θεωρείται από τις πιο όμορφες υπάρξεις αυτή την στιγμή στην τηλεόραση.... Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να πούμε το όνομά της... Αλλά μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επική γκάφα! Δεν διανοείστε ποιανού τον αριθμό τηλεφώνου έδωσε ο Λιάγκας στον αέρα (Βίντεο)



Τα πυρά του Παπανώτα εναντίον της Εύης Βατίδου: «Όταν έριχνε τακουνιές στον Κούγια…»



Ο Λιάγκας αποκάλυψε πως κάνει σ@ξ με τη Φαίη Σκορδά και τους άφησε όλους άφωνους (Βίντεο)