Ποια είναι η τζαμπατζού παρουσιάστρια που φώναζε έξω από το \"Estate\" για τζάμπα τραπέζι - Αποκάλυψη!

Ποια είναι η τζαμπατζού παρουσιάστρια που φώναζε έξω από το \
Βούιξε ο τόπος σήμερα το πρωί από την αποκάλυψη του Σιανίδη στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό ότι ήρθε το Σάββατο σε αντιπαράθεση με μία Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία ήθελε να πάει στα μπουζούκια που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, να καθίσει πρώτο τραπέζι και να μην πληρώσει και τίποτα!

Συγκεκριμένα ο Χάρης Σιανίδης είπε ακριβώς τα εξής: "Πριν 1-2 εβδομάδες στο Estate που δουλεύω φιλοξένησα μία παρουσιάστρια η οποία ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε το μαγαζί 2.500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση "Χάρη επειδή το τραπέζι είναι free δεν μπορώ να το βάλω και στο καλύτερο σημείο". Και έξω η παρουσιάστρια φώναζε και ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε "Εγώ είμαι η τάδε, ντροπή, θα πω στους φωτογράφους να μην βγάλουν καμία φωτογραφία" κι εκείνη την ώρα ήθελα να πω "Αη γ@@@σου μ@@η Κ@@@λα", και λέω γιατί να μην μπορώ να το πω". Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα:


Από εκείνη την στιγμή που έκλεισε ο Σιανίδης με τον Λιάγκα έγινε χαμός στα δημοσιογραφικά γραφεία για το ποια είναι η παρουσιάστρια. Το Youweekly.gr επικοινώνησε με δύο ανεξάρτητες πηγές και οι δύο πηγές μας έδωσαν ένα συγκεκριμένο όνομα...Της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, της ΚΣ. Το ρεπορτάζ όμως δεν σταμάτησε εδώ. Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο τον Χάρη Σιανίδη όπου έκανε την καταγγελία και φυσικά μαγνητοφωνήσαμε και την απάντηση την οποία μας έδωσε. "Δεν θέλω ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω αν η παρουσιάστρια που είπα στον Γιώργο Λιάγκα είναι η Κ.Σ.". Να σημειώσουμε ότι η δημοσιογράφος του youweekly.gr πίεσε ιδιαίτερα τον Χάρη Σιανίδη για να του εκμαιεύσει την απάντηση -προσέξτε- ότι ΔΕΝ ήταν η Κ.Σ η παρουσιάστρια. Ο Χάρης Σιανίδης όμως επέμενε ότι δεν ήθελε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την είδηση.

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και επιφυλάσσετε για όλες τις πληροφορίες καθώς το τηλέφωνο της συγκεκριμένης ήταν κλειστό! Ως εκ τούτου γι'αυτό το λόγο επιλέξαμε να αποκαλύψουμε μόνο τα αρχικά του ονόματος και όχι το πλήρες όνομα. Εσείς πρέπει να ξέρετε ότι το Youweekly.gr έχει το πλήρες όνομα και την δήλωση του Χάρη Σιανίδη ηχογραφημένη! Σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ καθώς εκτιμούμε ότι τις επόμενες ώρες θα καταφέρουμε να μιλήσουμε με την παρουσιάστρια και να μάθουμε τί ακριβώς έχει συμβεί με λεπτομέρειες!

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το συγκεκριμένο άτομο που παρουσιάζεται από το Χάρη Σιανίδη ότι δημιούργησε τον κακό χαμό στο Estate, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ανάλογα δήγματα τέτοιας συμπεριφοράς και έκθεσης... Σε όποιο κέντρο κι αν την έχουμε δει είτε με φίλες της, είτε με τον σύντροφό της ήταν κυρία με το "Κ" κεφαλαίο, δεν έχε ακουστεί το παραμικρό. Γι'άυτο και διατηρούμε και τις επιφυλάξεις μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τούμπα της Σκορδά στο πλατό και τα μπινελίκια του Λιάγκα on air (Βίντεο)



Η Μενεγάκη αποκάλυψε on air πως αποκαλεί χαϊδευτικά τον Παντζόπουλο – Κάγκελο οι συνεργάτες της (Βίντεο)



Αποκάλυψη: Ισχυρός άντρας πολιορκεί στενά την Σκορδά: «Μου στέλνει καθημερινά 2000 μηνύματα και…» (Βίντεο)