Χωρισμός-βόμβα στην showbiz! Ποια αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πλέον μόνη

Χωρισμός-βόμβα στην showbiz! Ποια αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πλέον μόνη
Μπορεί η σχέση τους να φάνταζε ιδανική και να έδειχναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι όπως… φαίνεται!



Για την Τέιλορ Σουίφτ και τον Κάλβιν Χάρις ο λόγος, οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στην σχέση τους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο 32χρονος διάσημος dee jay ήταν μαζί για 15 μήνες, ωστόσο όπως διαβάζουμε στο «People», δεν «πήγαινε» άλλο:



«Δεν υπήρχαν δράματα. Απλά μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν» ανέφερε πηγή στο περιοδικό, ενώ το «E!News» ανέφερε πως ο Κάλβιν Χάρις ήταν εκείνος που την χώρισε:

«Του άρεσε πολύ η Τέιλορ. Δεν ήταν ο τύπος γυναικών με τις οποίες βγαίνει συνήθως, και του άρεσε αυτό. Απολάμβανε το πόσο αθώα ήταν και που είχε μια τόσο καλή και τρυφερή καρδιά» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και προσθέτει:



«Η Τέιλορ ήταν πιο ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του για εκείνη, αλλά το προσπάθησε πραγματικά πολύ ώστε να μην χωρίσουν. Ήταν πιο πολύ φίλοι παρά εραστές» αναφέρει η ίδια πηγή, τονίζοντας πως ήταν που ήταν «στραβό» το ερωτικό κλίμα, το έφαγαν και τα διαφορετικά τους επαγγελματικά προγράμματα.



Ωστόσο τονίζει ότι αν και ο Κάλβιν Χάρις είχε «κουραστεί», δεν την απάτησε με άλλες γυναίκες.

Όσο για την 26χρονη σταρ; «Στην αρχή στεναχωρήθηκε, αλλά τώρα είναι ΟΚ. Απλά δεν δούλευε άλλο η σχέση»,αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον της.



Να σημειώσουμε τέλος, όπως αναφέρει το star, πως προ ημερών ο Κάλβιν Χάρις γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια, καθώς ενεπλάκη σε (παραλίγο μοιραίο) τροχαίο, όταν μια 16χρονη «καρφώθηκε» με το αμάξι της πάνω στο δικό του.



Ο 32χρονος μουσικός παραγωγός και dj υπέστη μία σειρά τραυματισμών, κυρίως στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακύρωσε δύο από τις επικείμενες εμφανίσεις του, στο Λας Βέγκας και την Αλαμπάμα, καθώς οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο σπίτι.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: «Θα παντρευτεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου και…»



Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της



Τριαντάφυλλος: H άγνωστη…περιπέτεια με 5 γυναίκες ταυτόχρονα! Δείτε τι είπε on air…