\"Είναι αμόρφωτοι και...\": Ποιος πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου

\
Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη ο πάντα καυστικός αλλά και αληθινός Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Μίλησε για τη σημερινή κατάσταση στο Mega και είπε την αποψή του για την απαγόρευση προβολής πλάνων από τον Αnt1.

Σχολιάζοντας τα πρόσωπα της τηλεόρασης δεν φοβήθηκε να μιλήσει ανοιχτά για όλους και για όλα. Στο στόχαστρό του αρχικά μπήκε το ζευγάρι του Πρωινού του Αντ1, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά "O Λιάγκας έπεσε πιο κάτω για να κάνει τα Πρωινά, για την Σκορδά ήταν άνοδος, για τον Λιάγκα ήταν κάθοδος"

Για το Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Μπεκατώρου η αποψή του ήταν ιδιαίτερη σκληρή. "Θεωρώ ότι η Μπεκατώρου είναι από τα χειρότερα πρόσωπα της Έλληνικής τηλεόρασης" ενώ για το Νίκο Μουτσινά και την τελευταία του δήλωση για το πρωινό του Σαββατοκύριακου είπε "Πως κοροιδεύεις αυτό που σου δίνει ψωμί να φας;"

Άστραψε και βρόντιξε όταν του ζητησαν να μιλήσει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου " Ας το καλύτερα, ο Γρηγόρης είναι από τα αρνητικά πράγματα τη τηλεόρασης, να φοβάσαι τους ανθρώπους που είναι με όλους καλοί, κρύβουν πολλά από πίσω, με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που προβάλουν με καμάρι το πόσο αμόρφωτοι είναι και που όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα να αποκτήσουν μια στοιχειώδη μόρφωση".

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZutDC7mNKBQ