Σοκ! Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Ελένης Χατζίδου - Διάβασε να κατηγορούν την κόρη του και κατέρρευσε!

Σοκ! Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Ελένης Χατζίδου - Διάβασε να κατηγορούν την κόρη του και κατέρρευσε!
Η Ελένη Χατζίδου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό όταν πήγε στο Fame Story πριν από δέκα χρόνια, το 2006. «Δεν με ένοιαζε να βγω στην τηλεόραση, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήξερα κανέναν και πίστευα πως οι γνωριμίες που θα έκανα εκεί θα βοηθούσαν», λέει. Όπως εξηγεί, όταν πρωτοξεκίνησε να τραγουδά καταπιεζόταν. «Όταν ξεκίνησα, τραγουδούσα χρόνια στα μπουζούκια, έζησα τις καλές εποχές, δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Όμως, αρχικά με είχαν για να ανοίγω το πρόγραμμα, καταπιεζόμουν πολύ, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, γιατί αναγκαστικά τραγουδούσα μοντέρνο ρεπερτόριο και χόρευα κιόλας, φορώντας τα κοστούμια των χορευτριών. Τότε αποφάσισα να πάω στο Fame Story και όντως το παιχνίδι με βοήθησε». Οι προτάσεις ήρθαν αμέσως μετά. «Μόλις βγήκα από το talent show, μου πρότειναν να δουλέψω στην Αθήνα και ήμουν με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Αν δεν είχα πάει στο Fame Story, ίσως να μην είχα έρθει στην Αθήνα. Ποιος θα με ήξερε για να μου το προτείνει;» εξηγεί.

downloadΑυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο ολοκληρωμένο της δίσκο. «Θα περιλαμβάνει τα singles που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και τέσσερα καινούρια τραγούδια. Έχω κάνει και μια διασκευή με τον Δημήτρη Κοντολάζο στο τραγούδι “Μια ιστορία”» λέει στο περιοδικό People...

Η Ελένη κλείνει τέσσερα χρόνια στη δισκογραφία και παραδέχεται πως χαίρεται πολύ όταν της ζητούν να κάνει εμφανίσεις στο εξωτερικό. «Μου φαίνεται απίστευτο που με γνωρίζουν οι Έλληνες που ζουν μόνιμα στην Ευρώπη και θέλουν να πάω να τραγουδήσω στις πόλεις όπου μένουν. Μέχρι στιγμής, κάνω και πολλές εμφανίσεις στην ελληνική επαρχία. Βέβαια το περσινό καλοκαίρι προσπαθώ να το ξεχάσω, γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα με τα capital controls. Ακυρώθηκαν πολλά κλεισμένα live και τρέμω μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Η δική μας δουλειά είναι πάντα αβέβαιη, δεν μπορείς να υπολογίσεις το μεροκάματο, αλλά αυτό που είδα πέρσι δεν το έχω ξαναζήσει, όπως κανένας μας» αναφέρει η Ελένη.

Η ίδια ομολογεί πως έχει αντιμετωπιστεί καλά από το δημοσιογραφικό κόσμο. «Δεν με χαϊδεύουν, αλλά γενικά έχω καλή αντιμετώπιση. Υπάρχουν, φυσικά, και κάποιοι που είναι εμπαθείς, αλλά είναι έτσι με όλους τους καλλιτέχνες, όχι μόνο με εμένα. Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ πως ο μπαμπάς μου έχει πάει στο νοσοκομείο εξαιτίας αρνητικών δημοσιευμάτων για μένα. Υπήρχε ένας άνθρωπος που έγραφε συνέχεια για μένα, με ξεκάθαρη εμπάθεια, και ο μπαμπάς μου δεν άντεξε. Για τους γονείς είσαι πάντα το παιδί τους και στενοχωριούνται πολύ. Από την άλλη, υπάρχουν και δημοσιογράφοι που τους έχω ζητήσει να μη γράψουν κάτι και το σεβάστηκαν. Δεν είναι όλοι ίδιοι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά το αρετουσάριστο κορμί της Ελένης Χατζίδου – Τα συμπεράσματα δικά σας! (Photos)



Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα: Μπορείς να μαντέψεις πόσα κιλά είναι η Τάμτα;



Λιώσαμε! Η Ζέτα Δούκα μας δείχνει πρώτη φορα το παιδικό δωμάτιο της κορούλας της – Δείτε και πάρτε ιδέες!