Βόμβα στην υπόθεση Παντελίδη! Η Πυροσβεστική αλλάζει όλα τα δεδομένα: \"Το κεφάλι του ήταν στο...\"

Βόμβα στην υπόθεση Παντελίδη! Η Πυροσβεστική αλλάζει όλα τα δεδομένα: \
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Τέσσερις μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και τα στοιχεία για τον θάνατό του συνεχίζουν μέχρι σήμερα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, μετά τις καταθέσεις της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη και πολλών ακόμη μαρτύρων σειρά έχει η κατάθεση των πυροσβεστών. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έφερε στο φως τις καταθέσεις των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τον τραγουδιστή, με τις περιγραφές τους να ανατριχιάζουν

«Είδαν ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο πάνω στον κατηφορικό δρόμο που οδηγούσε προς τη Βουλιαγμένης, τη μία από τις δύο κοπέλες έξω από το αυτοκίνητο πάνω στο δρόμο που είναι η γέφυρα μπροστά στο αυτοκίνητο και η άλλη κοπέλα βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο οδόστρωμα και από πάνω τους βρίσκονταν διασώστες του ΕΚΑΒ. Μέσα στο όχημα ήταν μόνο ο Παντελής Παντελίδης, ξαπλωμένος μπρούμυτα. Το κεφάλι του ακουμπούσε το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού με το πρόσωπο προς τα κάτω. Το δεξί του πόδι βρισκόταν μέσα στο όχημα, ενός από το τζάμι του οδηγού προεξείχε το αριστερό του πόδι. Αυτό δήλωσαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Για να απεγκλωβίσουν τη σορό του Παντελή Παντελίδη χρειάστηκε να βάλουν κάποια ειδικά στηρίγματα στο όχημα, ώστε να μη φύγει και αφαίρεσαν τη μπάρα που είχε καρφωθεί μέσα στο όχημα. Ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη, η οποία ήταν γυρισμένη πίσω από την πλάτη του οχήματος και ασφαλισμένη», αναφέρθηκε. Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο.


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινητικό! Ο Πιλάτος τραγούδισε στο μαγαζί του αδερφού του Παντελίδη και ράγισε καρδιές! (Βίντεο)



Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη ξεσπά εναντίον της Φρόσως: «Δεν είναι τυχαίο που ζήτησε να…»



Αποκάλυψη! Τι δείχνει το σημείωμα της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελίδη