Απίστευτη ομολογία: «Αν ήθελα να σκοτώσω τον Καλλίτση μπορούσα να το κάνω εύκολα αλλά...»

Απίστευτη ομολογία: «Αν ήθελα να σκοτώσω τον Καλλίτση μπορούσα να το κάνω εύκολα αλλά...»
Με απόλυτη φυσικότητα και σα να μη συνιστά ποινικά και ηθικά κολάσιμη πράξη, παραδέχθηκε την απόπειρα ληστείας σε βάρος του γνωστού κομμωτή ο 42χρονος ποινικός Παντελής.

Κατά την απολογία του στις δικαστικές αρχές, αρνήθηκε την απόπειρα ανθρωποκτονίας και δήλωσε κυνικά ότι εάν ήθελε να σκοτώσει τον Πάνο Καλλίτση και τη σύζυγό του, θα μπορούσε απλά να το είχε κάνει.

«Πήγα να πάρω τα χρήματα, αλλά δεν είχα καμία ανθρωποκτόνο πρόθεση, γι' αυτό και πυροβόλησα τον κύριο Καλλίτση στα πόδια. Αν ήθελα να τον σκοτώσω, να αφαιρέσω μία ζωή, θα μπορούσα να το κάνω πολύ εύκολα. Ο σκοπός μου από την αρχή ήταν να τους απειλήσω με το όπλο και να πάρω τα χρήματα», ισχυρίστηκε ο Παντελής, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».

«Εγώ με την απειλή του όπλου θα κρατούσα τον κύριο Καλλίτση και τη σύζυγό του σε μία άκρη και ο άλλος θα έψαχνε το αυτοκίνητό για να βρει τα χρήματα που θα ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως τα είχαν βρει συνάδελφοί του (σ.σ. εννοεί τον ειδικό φρουρό) σ' έναν τυχαίο έλεγχο», κατέθεσε ο 42χρονος, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε: «Πίστευα ότι είναι άνθρωποι ήπιων τόνων και δεν θα προέβαλλαν κάποια αντίσταση. Δεν περίμενα την αντίδρασή τους και αυτήν την εξέλιξη. Ο Παναγιώτης Καλλίτσης ήρθε πάνω μου και προσπάθησε να μου πάρει το όπλο, παλέψαμε και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκρότησε. Δεν πυροβόλησα επίτηδες, δεν κατάλαβα καν πώς έγινε ο πυροβολισμός και δεν κατάλαβα ότι χτυπήθηκε στο στήθος. Φεύγοντας πυροβόλησα στα πόδια, ακριβώς για να μην κινδυνεύσει η ζωή του, και μόνο για να σταματήσει η καταδίωξη και να διαφύγουμε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του τροχαίου: «Τρακάραμε γιατί ο Παντελής….»



Baby Boom! Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι!



Ασύλληπτο πένθος για την Άννα -Μαρία Λογοθέτη! Απαρηγόρητη η οικογένειά της