Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής έγινε... τυροκόμος

Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής έγινε... τυροκόμος
Δεν είναι λίγες φορές που οι άνθρωποι της τηλεόρασης – ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης – σπεύδουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με κάτι διαφορετικό. Με μια πρώτη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό τουΣπύρου Χαριτάτου στο instagram, πιστέψαμε πως ο αγαπημένος μας παρουσιαστής έκανε στροφή στην καριέρα του επιλέγοντας να γίνει τυροκόμος.

Η αλήθεια βέβαια κρύβεται αλλού. Ο Σπύρος Χαριτάτος με αφορμή την εκπομπή του στον Alpha «Ανειδίκευτος εργάτης» ταξιδεύει και συναντάει ανθρώπους που δουλεύουν χωρίς εξειδίκευση και καταγράφει τις συνθήκες επαγγελμάτων τις διπλανής πόρτας.

Ο γνωστός παρουσιαστής ταξίδεψε, όπως αναφέρει το peoplegreece, σε τυροκομική μονάδα της Νάξου και δούλεψε για λίγες ώρες σε αυτήν.

Δείτε τη φωτογραφία:



.. Ανειδίκευτος Εργάτης σε Τυροκομική μονάδα στη Νάξο. Σάββατο 18 Ιουνίου στις 15:10 AlphaTV το β'μερος. Το βιωματικό ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεοραση. #aneidikeftos #documentary #alphatv #spirosxaritatos #press_mission #naxos #unemployment_and_dignity #people #unemployment_and_dignity #faith #time #feel_free #feel_blessed #feel_different #staystrong #staypositive #think_positive #moments_collector #moments_of_real_life #ellines #giafka #greece #only_love #life #way_of_thinking_way_you_live #come_with_me #break_the_rules


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) στις





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέθανε η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου!



Γιορτάζουν οι καμπύλες – Η Σπυροπούλου ποζάρει χωρίς ρετούς με μαγιό και φέρνει τον καύσωνα



Κλάψαμε! Δείτε τι τρώει κάθε μέρα η Υβόννη Μπόσνιακ και θα πάθετε σοκ