\"Μου έβαλαν πρόστιμο 1,5 εκατομμύριο. Ας με βάλουν φυλακή\": Σοκάρει η αποκάλυψη αγαπημένου Έλληνα παρουσιαστή

\
Δεν άντεξε και ξέσπασε. Για τις καταθέσεις ύψους 700.000 ευρώ που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν δήλωσε, μίλησε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος έκανε γνωστό πως τελικά του επέβαλαν πρόστιμο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, για το οποίο και έχει κινηθεί νομικά κατά του ΣΔΟΕ.

«Είναι συκοφαντίες το ότι “ξέχασα” να δηλώσω τις καταθέσεις! Αυτές τις υποθέσεις τις φουσκώνουν οι δημοσιογράφοι για να μου κλέψουν τη δόξα», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο Νίκος Χορταρέας και συνεχίζει: «τη μία φορά έγραψαν ότι μου κατέσχεσαν ένα σκάφος που είχα 14 μέτρων. Ψέματα, το σκάφος μου είναι 17 μέτρα. Με το ζόρι να μου φάνε τρία ολόκληρα μέτρα. Μετά αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη Ferrari μου, γράφοντας ότι είχε κόκκινα καθίσματα. Πάλι ψέματα. Μπεζ καθίσματα είχε και δεν είναι πια στην κατοχή μου. Τώρα οδηγώ ένα Mercedes cabrio. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά θα στο πω ξανά. Πουλάει η μούρη αγάπη μου. Γι’ αυτό όλοι ασχολούνται μαζί μου. Πάω στα περίπτερα και μετράω τα περιοδικά και τις εφημερίδες που δείχνουν τη μούρη μου. Ξέρεις πόσα έχω μετρήσει μέχρι στιγμής; Πάνω από σαράντα δύο θέματα με τη φωτογραφία μου!».

Όσο για τα τα 700.000 ευρώ στους λογαριασμούς του, είπε πως «ήταν από το 2004 μέχρι το 2015. Δηλαδή έντεκα ολόκληρα χρόνια δουλειάς! Αν τα υπολογίσει κάποιος βγαίνουν 4.000 ευρώ το μήνα. Είναι μεγάλο αυτό το ποσό για έναν άνθρωπο που δουλεύει 16 ώρες τη μέρα και είναι το καλύτερο μέντιουμ της Ελλάδας;», δήλωσε ο μελλοντολόγος και παρουσιαστής εκπομπών Νίκος Χορταρέας.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιο αποκαλυπτική και μαυρισμένη από ποτέ η Καινούργιου – Το see through κιμονό της που τα έβγαλε όλα στη φόρα



Συγκλονίζει η εξομολόγηση μιας Ελληνίδας πόρνης: «Ο πατέρας μου ήρθε ως πελάτης και…»



Ρούλα Ρέβη: Έδειξε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των διδύμων και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραμιλάει