Ανατριχιαστικό! Η πρώτη φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μετά από το τροχαίο!

Ανατριχιαστικό! Η πρώτη φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μετά από το τροχαίο!
Χθες, η Μίνα Αρναούτη είχε τα γενέθλια της. Η νεαρή κοπέλα η οποία ήταν μία από τις συνεπιβάτιδες τους Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, χθες έκλεισε τα 30 της χρόνια!

Φίλοι και συγγενείς της, ήταν στο πλευρό της για να την ευχηθούν και να περάσουν μαζί της αυτή την σημαντική μέρα, όπως αποκάλυψε πηγή στο Youweekly.gr. Σημαντική όπως είναι όλα τα γενέθλια του κάθε ανθρώπου, αλλά κυρίως επειδή ξεπέρασε τον κίνδυνο, βγαίνοντας νικήτρια από την 4μηνη μάχη που έδινε στον Ευαγγελισμό για την ζωή της. Η μητέρα της ήταν συγκινημένη και δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της, καθώς την χάϊδευε όλη την ώρα και της φαινόταν σαν ψέμα ότι ξεπεράστηκε όλο αυτό!

Η ίδια απαντούσα σε όλες τις ευχές των φίλων της στο facebook, δίνοντας του κουράγιο και ελπίδα πως όλα θα γίνουν όπως πριν! Η ίδια αποκάλυψε δημοσίως πως τέλη Ιουνίου θα επιστρέψει στην Μυτιλήνη και θα προσπαθήσει να μπει στους κανονικούς της ρυθμούς! (Δείτε εδώ τι έγραψε). Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η Μίνα Αρναούτη θα υποβληθεί σε άλλο ένα και τελευταίο χειρουργείο στο πόδι της, 6ο στο σύνολο!

1Ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που έδειξαν στην δημοσιότητα μετά από τόσο καιρό φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μέσα από τον Ευαγγελισμό της ώρα που σβήνει τα κεράκια της... Το σοκαριστικό είναι πως φαίνονται ξεκάθαρα οι λάμες στο δεξί της χέρι, η τραχιοτομή που της είχαν κάνει, καθώς και τα μαλλιά της που πλέον είναι πολύ κοντά...

2

Μία αισιόδοξη φωτογραφία για την κατάσταση της κοπέλας που δίνει χαρά σε όλους! Εμείς στο Youweekly.gr της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και να αναρρώσει γρήγορα!
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είναι αρπακτικά και θέλουν να…»: Πρωτοφανής επίθεση της μάνας του Παντελίδη σε Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη



Η ανατριχιαστική απόφαση της οικογένειας Παντελίδη! Δεν φαντάζεστε τι θα κάνουν όλα τα λεφτά του καλλιτέχνη!



Για πρώτη φορά! Φωτογραφίες σοκ από τον απεγκλωβισμό Παντελίδη, Αρναούτη, Κυριάκου – Αναίσθητη η Φρόσω στην άσφαλτο!