Η Ζοζεφίν υποστήριξε πως δεν δήλωσε ποτέ ότι χώρισε και το \"Πρωινό\" την ξεφτίλισε κανονικά -Δείτε πως

Η Ζοζεφίν υποστήριξε πως δεν δήλωσε ποτέ ότι χώρισε και το \
O... χωρισμός της πήρε διαστάσεις θρίλερ. Τα βέλη της εναντίον του περιοδικού όπου έδωσε συνέντευξη εκτόξευσε η Ζοζεφίν, η οποία υποστήριξε πως παραποίησαν τα λεγόμενά της τονίζοντας πως είναι μαζί με τον γιο της Χριστίνας Παππά Δημήτρη. «Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Τα δεδομένα είναι δεδομένα και, αν αλλάξει κάτι, δεν έχω ανάγκη να βγω σε κάποιο περιοδικό να το δηλώσω»» ήταν η δήλωση που άναψε φωτιές. Ωστόσο λίγες μέρες μετά μιλώντας στο "Πρωινό" η τραγουδίστρια έκανε κωλοτούμπα.

«Δεν υπήρχε κάτι! Δεν ισχύει! Αλλάξανε τα λόγια μου! Είμαι καλά με τον Δημήτρη, τέλος, αυτό! Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο, δεν μιλάω έτσι εξάλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο η Σάσα Σταμάτη σε επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο μετέφερε τα εξής:«μου έβαλε όλο το ηχητικό. Τα έχει πει, ακριβώς έτσι!». Κάτι που σημαίνει πως το περιοδικό άδειασε κανονικότατα την τραγούδιστρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκάνδαλο με την Κορομηλά! Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την αποχώρησή της από το «Ε» και τα 300.000 ευρώ



Δεν έχει ξαναγίνει! Μαλλιά κουβάρια έγιναν Χατζίδου-Σοϊλέδης μπροστά στις κάμερες – Πήγε να τον φιλήσει και έγινε έξαλλος! (Βίντεο)



Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκε παρηγοριά σε νέο γοητευτικό άντρα -Δείτε το αγαπησιάρικο μήνυμά της