Ο Σάκης Τανιμανίδης, το τέλος του World Party και το παρασκήνιο! Τι οδήγησε την ρίξη της εκπομπής;

Ο Σάκης Τανιμανίδης, το τέλος του World Party και το παρασκήνιο! Τι οδήγησε την ρίξη της εκπομπής;

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του World Party. Φωτιά στα δημοσιεύματα είχε βάλει πριν καιρό, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Youweekly.gr, ο συμπαρουσιαστής του Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του πως δεν θέλει να συνεχίσει!

Ο Σάκης κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι...Πρέπει να πει εκείνος την τελευταία κουβέντα! Φήμες θέλουν τους δύο συμπαρουσιαστές να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις! Μπορεί να φταίει η κούραση, μπορεί να φταίει το άγχος, μπορεί να είναι κάτι προσωπικό, πάντως οι σχέσεις τους έχει έρθει σε ρίξη. Έτσι πήγε στον Γρηγόρη και αποκάλυψε...


«Το “World Party” κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Υπάρχει μια πνευματική κούραση περισσότερο, μας λείπουν πολύ οι δικοί μας άνθρωποι και γιατί προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να σταματάς κάτι όταν είναι στην κορυφή και να λείψει από τον κόσμο, παρά να αρχίσει να κάνει μια καμπή που είναι πιθανό, δεν το ξέρεις αυτό, και να λένε “τι καλοί που είναι αυτοί, αλλά εντάξει, πόσο πια θα ταξιδεύουν;”. Οπότε θεωρώ πως είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για φέτος, την προηγούμενη εβδομάδα γυρίσαμε από το Μαρόκο και οι εκπομπές θα παίζουν μέχρι ...." Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξεσπάθωσε η Σπυροπούλου! Για πρώτη φορά απάντησε για την κόντρα με την Μενεγάκη – «Η Ελένη κάποτε ήταν…»


X-Factor: Το συγκινητικό μήνυμα του Πιλάτου μετά την αποχώρησή του – Δείτε τι έγραψε…


Ο Βαλάντης στον δρόμο του Σπαλιάρα! Αποκάλυψε δημοσίως με πόσες γυναίκες έχει πάει -Αν θέλετε τον πιστεύετε


Τα καλύτερα μας σήμερα:


ΔΙΑΙΤΑ express! Τι να φας 2 ΗΜΕΡΕΣ για να αδυνατίσεις αμέσως!


Δώστε τέλος στο συχνό ξύρισμα μετά τη θάλασσα- Μυστικά για απαλά πόδια


6 τρόποι να εντυπωσιάσετε με μαντήλι στα μαλλιά