Ευχάριστα νέα για Έλληνα παρουσιαστή! Το μωρό που ολοκλήρωσε την ευτυχία του

Ευχάριστα νέα για Έλληνα παρουσιαστή! Το μωρό που ολοκλήρωσε την ευτυχία του
Ήρθε ο πελαργός. Θείος για δεύτερη φορά έγινε αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό του. Ο λόγος για τον Φαίδων Κεφαλέα που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης στα social media για το ανιψάκι του.



«Η σχέση με τα ανίψια μας είναι μια σχέση μαγική και ο ρόλος των θείων είναι όμορφος και ταυτόχρονα καθοριστικός. Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που ένιωσα, για δεύτερη φορά, πριν από λίγες μέρες! Αυτά τα μικροσκοπικά πατουσάκια ανήκουν στο νέο στρουμπουλό μωράκι της οικογένειας μας. Δεύτερη φορά θείος λοιπόν και μετράω ήδη τις μέρες αντίστροφα μέχρι να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Μαζί φυσικά με τον μεγαλύτερο μπόμπιρα της παρέας, τον βαφτισιμιό μου! Άλλωστε, πόσο υπέροχη είναι μια αγκαλιά όταν γίνεται από δυο τόσο μικρά πλασματάκια.. Είναι μια αγνή μικροσκοπική και γεμάτη αγάπη αγκαλιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.



Η σχέση με τα ανιψια μας ειναι μια σχέση μαγική και ο ρόλος των θείων ειναι όμορφος και ταυτόχρονα καθοριστικός. Για αυτο λοιπόν το λόγο θέλω να μοιραστώ μαζι σας τη χαρα που ένιωσα, για δεύτερη φορά, πριν απο λίγες μέρες! Αυτά τα μικροσκοπικά πατουσακια ανήκουν στο νέο στρουμπουλό μωράκι της οικογένειας μας. Δεύτερη φορά θείος λοιπόν και μετράω ήδη τις μέρες αντίστροφα μέχρι να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Μαζι φυσικά με τον μεγαλύτερο μπόμπιρα της παρέας, τον βαφτισιμιο μου! Άλλωστε, ποσο υπέροχη ειναι μια αγκαλιά οταν γίνεται απο δυο τόσο μικρά πλασματάκια.. Ειναι μια αγνη μικροσκοπική και γεμάτη αγάπη αγκαλιά! #newborn#love#uncle#godfather#blessed


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fedon Kefaleas (@fedonk) στις






Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η συγκινητική αποκάλυψη για το νέο τραγούδι του Παντελίδη -Ποια ήταν η επιθυμία του τραγουδιστή

Ο Μουζουράκης μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Σολωμού: «Δεν μπορώ να την αναγκάσω να…»

Μίνα Αρναούτη: «Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ! Ο Παντελής μας είπε να…»

Τα καλύτερά μας σήμερα

Αποτρίχωση στο μπικίνι; Όλα τα μυστικά για να την κάνεις σωστά

Με αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να πας ποτέ διακοπές! Δες με ποια θα περάσεις τέλεια και με ποια όχι

Συγκλονιστικό βίντεο: Πύθωνας κάνει την «αγκαλιά του θανάτου» σε τίγρη