Ηλιάδη - Γκέντζογλου: Γιόρταζαν την επέτειο τους στην Μύκονο - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ηλιάδη - Γκέντζογλου: Γιόρταζαν την επέτειο τους στην Μύκονο - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Οι διακοπές για την Αγγελική Ηλιάδη και τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου μόλις ξεκίνησαν και το ζευγάρι γεμίζει το άλμπουμ του φετινού καλοκαιριού με αναμνήσεις από τα νησιά του Αιγαίου.DG4A1694Πρώτος προορισμός τους ήταν η Πάρος, ενώ αμέσως μετά η πυξίδα έδειξε Μύκονο, ένα νησί που σημαίνει πολλά και για τους δύο, μιας και εκεί αποκαλύφτηκε για πρώτη φορά η σχέση τους. Μια σχέση που εξαιτίας της «απόστασης» που τους χωρίζει, λόγω κυρίως των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σάββα στη Νάπολι, έχει τα πάνω αλλά και τα κάτω της.

DG4A1637Ωστόσο, φαίνεται ότι όσα ενώνουν το ζευγάρι είναι περισσότερα απ’ όσα τους κρατούν μακρυά. Πάντως στο «νησί των Ανέμων» οι δυο τους έζησαν άκρως ειδυλλιακές στιγμές για δύο με φόντο το απέραντο γαλάζιο, φροντίζοντας έτσι να αναπληρώσουν κάθε χαμένο λεπτό του χρόνου τους.

DG4A1659_COVER Ιδιαίτερα στην παραλία ήταν πολύ διαχυτικοί, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, με την τραγουδίστρια να μιλά συνεχώς στο κινητό με τη μητέρα της που φρόντιζε τους γιους της, Μπάμπη και Βασίλη, και βέβαια να «κόβει ανάσες» με το αψεγάδιαστο κορμί της.

DG4A1552

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα, μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ασυγκράτητοι μέσα κι έξω από το νερό…

Αποκλειστικό! Καλλιμούκου-Μισόκαλος: Τους χώρισε η Μενεγάκη – Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό!

Μίνα Αρναούτη: Η απόφαση των γιατρών για τη δωρεά οργάνων- Συγκλονίζει η αποκάλυψη της μητέρας της