\"Μπήκε μέσα και προσπάθησε να με...\": Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο νοσοκομείο

\
Το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Εδώ και τέσσερις μήνες η Μίνα Αρναούτη δίνει μάχη για μέσα από το δωμάτιο του Ευαγγελισμού προκειμένου να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της αφήνοντας πίσω της σκηνές του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Παρότι προσπαθεί να μείνει ήρεμη, τα όσα λέγονται για εκείνη δεν την αφήνουν σε ησυχία. Τα ψέματα που ακούγονται γύρω από εκείνη και τη συνεπιβάτιδά της Φρόσω Κυριάκου την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της και δεν είναι τυχαίο πως όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, ετοιμάζει μαζί με τον δικηγόρο της μια αγωγή-μαμούθ. (Δείτε το ρεπορτάζ)

Οι βρισιές και οι απειλές που δέχεται είναι καθημερινό φαινόμενο με εκείνη να μην ξέρει πως πρέπει να αμυνθεί. Αυτό ωστόσο που δεν περίμενε με τίποτα ήταν ότι θα δεχόταν επίθεση μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Εκεί που δεν νιώθει πλέον ασφαλής. Παρότι το δωμάτιο της φυλάσσεται πλέον από άντρες ασφαλείας, ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό εκείνο που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες όταν κάποιος θέλησε να εσιβάλλει με τη βία στο δωμάτιό της κάνοντας επίθεση.



Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από την ημέρα που η Μίνα μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο εκείνη και η μητέρα της κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Και αυτό γιατί πολλοί -κυρίως δημοσιογράφοι-είναι αυτοί που θέλον να εισβάλλουν εξασδφαλίζοντας μια δήλωση ή μια φωτογραφία της Μίνας. " Ξέρετε τι έχουμε τραβήξει από τους δημοσιογράφους κάνουν συνέχεια ντου", δήλωσε στη Freddo η μητέρα της Μίνας. Αυτό ωστόσο που τους τρομοκράτησε ιδιαίτερα ήταν όταν ανακάλυψαν πως ένας φωτογράφος είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να φωτογραφήσει τη Μίνα παρά τη θέλησή της. " Προχθές ανακαλύψαμε φωτογράφο να έχει ανέβει στα κεραμίδια του απέναντι κτιρίου , έτοιμος να φωτογραφήσει τη Μίνα όταν θα ανοίγαμε την κουρτίνα και πριν ένα μήνα ήρθε δημοσιογράφος με κρυφή κάμερα στιλό που παρίστανε αυτούς που νοικιάζουν πολυθρόνες ύπνου για αποκλειστικές νοσοκόμες. Να είναι καλά αυτοί οι σεκιουριτάδες του νοσοκομείου που κάνουν βάρδια έξω από το δωμάτιο της Μίνας", ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της. Η Μίνα από τότε έχει αυξήσει την ασφάλεια αφού θέλει να μιλήσει μόνο όταν και εφόσον το αποφασίσει η ίδια.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μίνα Αρναούτη: Η απόφαση των γιατρών για τη δωρεά οργάνων- Συγκλονίζει η αποκάλυψη της μητέρας της

Στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη – Όλες οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της

Μίνα Αρναούτη: «Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ! Ο Παντελής μας είπε να…»

Τα καλύτερα μας σήμερα

Μην πετάξετε τα παλιά σας αντικείμενα! 6 μονάδικες ιδέες διακόσμησης για να τα αξιοποιήσετε

Ξεχάστε το απλό μαύρο eyeliner! Νέες τάσεις δίνουν στο βλέμμα σας τη λάμψη που θέλετε

Είναι το σεξ ρουτίνα; Μάθε πώς θα το κάνεις τη μεγαλύτερη απόλαυση