Βίκυ Κουλιανού: Μιλάει πρώτη φορά για τους άντρες της ζωής της!

Βίκυ Κουλιανού: Μιλάει πρώτη φορά για τους άντρες της ζωής της!
Τα χρόνια της απόλυτης επαγγελματικής επιτυχίας, οι άνδρες που αγάπησε, ο γάμος και το παιδί που άργησαν... Όλα μέσα από τα «αρετουσάριστα» μάτια της μελαχρινής καλλονής του modeling.

Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων, όπως οι Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves SaintLaurent, και έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού,η Βίκυ Κουλιανού δίκαια διεκδικεί τον τίτλο της διαχρονικής ιέρειας της ελληνικής μόδας. Το κορίτσι που ανακάλυψε σε ηλικία 14 χρόνων ο Μιχάλης Ασλάνης , μπορεί να μεγάλωσε όμως απόλυτα συμφιλιωμένη με τις ρυτίδες της παραδέχεται ότι τις αγαπάει και δε διστάζει να κάνει και το προσωπικό της απολογισμό.

_MG_2254_COVERΓια πρώτη φορά αποκαλύπτεται στο Youweekly.gr και μιλάει για τους άντρες της ζωής της!

Κεφάλαιο «άντρες»! Οι περισσότεροι ήρθαν για τη «Βίκυ» ή για την «Κουλιανού»;

Πιστεύω ότι έχουν συμβεί και τα δύο. Στη διαδικασία του φλερτ υπάρχει περισσότερη περιέργεια για κάποιον αναγνωρίσιμο απ’ ό,τι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι γνωστός. Όλα αυτά, βέβαια, εξαφανίζονται μέσα στις πρώτες δύο μέρες.

Σου έχει τύχει ποτέ να έρθει δίπλα σου ένας άνδρας και να το παίξει ερωτευμένος μόνο για διαφημιστικούς λόγους;
Όχι. Δεν μου έχει τύχει ποτέ. Μάλλον είμαι πολύ τυχερή, αλλά έχω και μια γενικότερη διαύγεια με τους ανθρώπους, μια διορατικότητα. Οπότε, αυτόματα, νομίζω ότι θα καταλάβαινα έναν τέτοιον άνθρωπο και δεν θα συνέχιζα τη συζήτηση μαζί του.

Σπάνια έχω δει φωτογραφίες σου με σύντροφό σου στα περιοδικά.
Δεν έχω «πουλήσει» τα ερωτικά μου καθόλου. Από άποψη, καθαρά. Όχι μόνο τώρα, από παλαιότερα, γιατί δεν μπορεί να είμαι μια ζωή μόνη μου...

Ωστόσο δεν σου κρύβω ότι μου δίνεις την εικόνα μιας μοναχικής γυναίκας.
Ναι, μοιάζει σαν να είμαι πάντα μόνη μου, ενώ δεν είμαι. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής θεωρώ ότι πρέπει να μένει και λίγο ιδιωτικό. Έχει και ένα μυστήριο όλο αυτό.

Ποιοι ήταν όμως οι άντρες που πέρασαν από την ζωή της; Το Youweekly.gr έψαξε και σας παρουσιάζει κάποιους από τους άντρες που έκλεψαν την καρδιά της πανέμορφης Βίκυς...

sigalas koulianouΧαρακτηριστική είναι η σχέση που είχε με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Σιγάλα το 1998. Το μοντέλο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον μπασκετμπολίστα. Μάλιστα το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που οι δηλώσεις του τύπου «βρήκα τον άνθρωπό μου» δεν έλειπαν και από τις δύο πλευρές. Ο Γιώργος μάλιστα τότε εκμυστηρευόταν στους πολύ κοντινούς του φίλους πως η Βίκυ έχει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να έχει μια γυναίκα για να την παντρευτεί. Όμως και αυτή η σχέση έληξε άδοξα και έμεινε μόνο σαν ανάμνηση.

9f41820177ea465410d6f8c17381b1b4

Ντόρος είχε γίνει με την φημολογούμενη σχέση της Βίκυς Κουλιανού και του Τεό Θεοδωρίδη. Φήμες ήθελαν τα δύο μοντέλα να είναι τρελά ερωτευμένα, όπως και ότι η Βίκυ ήταν δίπλα του κάθε στιγμή στην δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τα ναρκωτικά και την φυλακή....

2

Η δημόσια εμφάνιση της Βίκυς με τον νεαρό άντρα που άκουγε στο όνομα, Δημήτρης, είχε γίνει θέμα για το αν είναι ζευγάρι ή όχι. Μπορεί η συγκεκριμένη φημολογούμενη σχέση να είχε γεμίσει πολλές σελίδες περιοδικων, το μοντέλο δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτή την σχέση...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για Καραβάτου-Κατσούλη: Νέο μέλος στην οικογένειά τους!

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν γλάστρα και…»: H δήλωση που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε ποια θα είναι η ομάδα της εκπομπής της τη νέα σεζόν

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Προστατευτείτε από τη φωτογήρανση με μοναδικές αντηλιακές κρέμες- Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες της αγοράς

Η απόλυτη δίαιτα που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Κλείνουν τα Zara στην Ελλάδα!!! Ποιο κατάστημα κεντρικότατο έκλεισε η αλυσίδα;