Σάσα Σταμάτη: Tα σχόλιά της για την μεταγραφή της Ηλιάκη στον Alpha

Σάσα Σταμάτη: Tα σχόλιά της για την μεταγραφή της Ηλιάκη στον Alpha
Δεν μασά τα λόγια της. Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Σάσα Σταμάτη.Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινούλι» τσάκωσε την στενή του συνεργάτιδα,και δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για όλα αυτά που ακούγονται!

«Ό, τι διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Έχω την επόμενη εβδομάδα ραντεβού, όμως δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο που να μπορώ να πω. Φέτος ήταν μία συναισθηματικά δύσκολη χρονιά για το πρωινό γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα. Όλα όμως πήγαν καλά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας αυτά που γράφονται πως οι μόνοι που θα παραμείνουν στο «Πρωινό» είναι εκείνη και ο Γεωργαντάς, ανέφερε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων ανθρώπων. Εγώ ναι θα ήθελα να συνεχίσει το “Πρωινο”, θα δούμε. Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού».

Για την Ηλιάκη και την μεταγραφή της "Χάρηκα πάρα πολύ για την Μαρία, αλλά και για τον Νίκο. Λέω για τη Μαρία, επειδή την γνώρισα κιόλας. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος η Μαρία και δεν το λέω έτσι για να το πω, είναι από τα λίγα άτομα που έχω γνωρίσει στην τηλεόραση και δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις, λέει αυτό που θέλει να πει. Την πήρα τηλέφωνο, της είπα συγχαρητήρια, ήταν πάρα πολύ χαρούμενη. Χάρηκα πάρα πολύ, της αξίζουν τα καλύτερα και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι κάτι που της αρέσει αυτό".

Όσο για την επιθυμία της να κάνει βραδινή εκπομπή δείτε στο βίντεο τι είπε.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Έχει Θεό το χρήμα και…»: Άγρια επίθεση από γνωστό τραγουδιστή στον Γιώργο Λιάγκα

Σίσσυ Φειδά: Μας δείχνει το εντυπωσιακό και στιλάτο δωμάτιο της κορούλας της!

Σάλος με την αποκαλυπτική φωτογράφιση πρωταγωνίστριας του «Μπρούσκο» -Καυτές πόζες

Τα καλύτερά μας σήμερα

Η καρδιά χρειάζεται περισσότερη προσοχή το καλοκαίρι- Μάθετε όσα πρέπει να προσέχετε

Έσκασε-βόμβα! Μουτσινάς-Ηλιάκη επιστρέφουν στον Alpha – Ποια εκπομπή θα παρουσιάσουν;

Απίστευτο! Δείτε το στριπτίζ μιας 90χρονης που σόκαρε το κοινό ενός show