Αποκλειστικό! Κουρκούλης - Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους

Αποκλειστικό! Κουρκούλης - Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους
Μπορεί ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, που ζουν πλέον μόνιμα στην Αυστραλία, να ήρθαν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για να πάρουν μια γεύση από το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, ωστόσο φρόντισαν -ειδικά το φετινό- να το αποτυπώσουν για πάντα στην μνήμη τους βαφτίζοντας εδώ τη 18 μηνών κόρη τους.

Kelly Kelekidou_Melina Aslanidou_Kourkoulis 3 Με παρόντες περίπου 150 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό χώρο, το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε την “πριγκίπισσά” του σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τον Σαρωνικό, στο ξωκλήσι του Αγίου Κοσμά.

Kourkoulis_Kelekidou_Theano Bella_Aslanidou Melina_Kolpodinos DionisisΜάλιστα, κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου, η απαστράπτουσα Κέλλυ Κελεκίδου, που επιμελήθηκε προσωπικά η ίδια τα πάντα για την μοναδική αυτή μέρα, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς η μικρή πήρε το όνομα της μητέρας της, Ελπινίκης, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Kelly Kelekidou_Melina Aslanidou 2Όσο για τις νονές, ήταν οι καλές της φίλες, η δερματολόγος Ντόλυ Φατσέα και η αυστραλιανής καταγωγής Καλλιόπη Χαλίκος. Το πάρτι της βάφτισης έγινε στο “Estate Seaside@Akrotiri”, με τους ευτυχισμένους γονείς να παίρνουν το μικρόφωνο και να ξεσηκώνουν τους καλεσμένους τους σε ένα γλέντι που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

nonameΑξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες το ζευγάρι μαζί με τη νεοφώτιστη κόρη του και τον 7χρονο γιο του Θάνο βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, όπου ζουν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Kelly Kelekidou_Marina Kelekidou_Ntoli Fatsea_Melina AslanidouKourkoulis_Kelekidou_Theano Bella_Aslanidou Melina_Kolpodinos DionisisKourkoulis_Thanasis Kourkoulis_Gogo Mastrokosta_Trainos DelasΠερισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Η ώρα της αλήθειας! Δείτε για πρώτη φορά το αρετουσάριστο κορμί της Αντωνίας Καλλιμούκου με μαγιό…


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας συστήνει την μαμά της – Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά το πραγματικό της πρόσωπο – Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και προκαλεί εντυπώσεις!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Brazilian ή ολική; Δες ποια αποτρίχωση στο μπικίνι προτιμούν οι άνδρες

Άσχημα τα νέα για τον Μουτσινά με την αποχώρηση του από τον Ant1 – Δείτε τι έγινε!

Το πιο κομψό ρούχο του καλοκαιριού στις πιο προσιτές τιμές από ta Bershka! Ποια zip cullotte θα διαλέξεις;