Πανέμορφη παρά την ταλαιπωρία! Η πρώτη φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μετά το νοσοκομείο!

Πανέμορφη παρά την ταλαιπωρία! Η πρώτη φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη μετά το νοσοκομείο!
Η Μίνα Αρναούτη μετά από 5 μήνες στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο νησί της στη λέσβο.

800_850b3c2a-44c1-4f97-b1ad-96c3dfd825dbΤο κορίτσι μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, δίνει μάχη για την ζωή της, προσπαθώντας να αποκατασταθεί η υγεία της αλλά και η ψυχική της ηρεμία. Στο πατρικό της σπίτι πλέον, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της αφήνει πίσω όλα αυτά που την βασανίζουν και της ταλαιπωρούν το μυαλό, μιας και το τελευταίο διάστημα δέχεται απίστευτο πόλεμο και κατηγορίες για τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι βγήκε από το σωμάτιο του νοσοκομείο, της φαίνεται σαν ψέμα! Αν και ταλαιπωρημένη και σε αναπηρικό καροτσάκι προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να ξεκινήσει από την αρχή. Η συνεπιβάτιδα του Παντελίδη σήμερα το πρωί ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά από τόσο καιρό. Πλεόν από το σπίτι της, από το δωμάτιο της...

mina

Η φωτογραφία μάλλον δεν είναι από την σημερινή της κατάσταση, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες στο Youweekly.gr το κορίτσι έχει φανερά τραύματα στον ώμο της και λάμες, κοντά μαλλιά και έχει αδυνατίσει πολύ! Εμείς να της ευχηθούμε καλή ανάρρωσει!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Παντελής Παντελίδης μου άλλξε την ζωή…» – Η συγκινητική εξομολόγηση Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Θλίψη: Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μετά από μάχη με τον καρκίνο!

Αποκλειστικό! Κουρκούλης – Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τρύφωνας Σαμαράς: Μας υποδέχεται στο σπίτι του στον Άλιμο! Το πιο στιλάτο διαμέρισμα που έχετε δει!

Το τζιν παντελόνι με τιμή κάτω από 50 ευρώ που θα λατρέψετε