Η εφορία κυνηγάει την Αγγελική Ηλιάδη - Δείτε το αστρονομικό ποσό που χρωστάει!

Η εφορία κυνηγάει την Αγγελική Ηλιάδη - Δείτε το αστρονομικό ποσό που χρωστάει!
Την ώρα που η Αγγελική Ηλιάδη έκανε πανικό το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο "Volcano" της Πάτρας στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και αμέσως μετά διακτινίστηκε στη Μύκονο για να χαλαρώσει στο πλευρό του συντρόφου της, Σάββα Γκεντζογλου, ήρθε στη δημοσιότητα έγγραφο από το υπουργείου Οικονομικών με ονόμα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου στο οποίο φιγουράρει το όνομα: Ηλιάδη Αγγελική του Βασιλείου, όπως αναφέρει η Freddo.

mediadefaultimagesaggelikiiliadiΤα στοιχεία της Ηλιάδη που χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 381.000 ευρώ, είναι ίδια με αυτά της γνωστής τραγουδίστριας, αλλά κανένας από το υπουργείο δεν δηλώνει επίσημα ότι η γυναίκα που χρωστά αυτό το ποσό, είναι η γνωστή στο ευρύ κοινό τραγουδίστρια.

Φυσικά και σε όλη την Ελλάδα υπάρχει και άλλη Αγγελικη Ηλιάδη του Βασιλείου, που προφανώς κάτι χρωστάει στο ελληνικό κράτος αλλά το υπέρογκο ποσό και το προσοφόρο επάγγελμα της τραγουδίστριας πρώτης γραμμής, έκαναν κάποιους να υιοθετήσουν την πληροφορία, την ώρα που η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε όμως έχει αρνηθεί τίποτα.

Μιλώντας με άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, συγκεκριμένα με την υπεύθυνη που έχει αναλάβει την Ηλιάδη από την "Panic Records" ανέφερε πως έχει να μιλήσει μαζί της πάνω από 2 μήνες, που σημαίνει ότι μέσα στο καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία συναυλία μέσα από την εταιρεία της. "Λειτουργεί αυτόνομα η Αγγελική, μάλλον οι δρόμοι μας χωρίζουν!", ανέφερε μεγαλοστέλεχος της Panic, που άφησε να ενοηθεί ότι υπάρχει ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους .

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από 2 χρόνια ξαναμίλησε με την πεθερά της – Τι χώριζε τις δύο γυναίκες…

Ίαν Στρατής: «Δεν βγήκα νικητής στο X Factor, γιατί ο Ανδρέας Λέοντας…»

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρουν χωρίς ρούχα στο κρεβάτι τους και προκαλούν!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τα διατροφικά μυστικά των Ελληνίδων σταρ για αψεγάδιαστο κορμί στην παραλία

Τα πιο μοδάτα bombers που θα χρειαστείς σε πολύ οικονομικές τιμές από τα Pull&Bear!

Τελείωσε το ντεμακιγιάζ; Χρησιμοποίησε σπιτικά προϊόντα για βαθύ καθαρισμό προσώπου!