Ο ρόλος του Μάκη Παντζόπουλου στο τέλος της συνεργασίας Μενεγάκη - Μπήλιου!

Ο ρόλος του Μάκη Παντζόπουλου στο τέλος της συνεργασίας Μενεγάκη - Μπήλιου!
Στο παρελθόν είναι γνωστό ότι η Ελένη επισκοπτόταν συχνά αστρολόγους, ζητώντας να μάθει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα προβλέπει ο αστρολογικός της χάρτης, ενώ έπαιρνε και σημαντικές αποφάσεις της ζωής της με βάση τα όσα της έλεγαν.

ResizerΣτην αρχή ο Ματέο δεν αντιδρούσε, θεωρώντας ότι όλο αυτό δεν ήταν παρά μια ανώδυνη συνήθεια της Ελένης. Όπως αναφέρει το Ciao όμως, όσο περνούσε ο καιρός ο Μάκης έβλεπε πως όχι μόνο δεν ξεκολλάει, αλλά εξαρτάται όλο και περισσότερο από αυτές τις προβλέψεις. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται κατά το παρελθόν να είχε υπάρξει έντονος καυγάς μεταξύ τους, όταν η Ελένη ήθελε να φύγει από τα Άχλα για δύο μέρες για να συναντηθεί με την Άση Μπήλιου ώστε να συζητήσουν ένα πολύ δικό της θέμα...

ImageHandlerΑυτό έφερε τον επιχειρηματία εκτός εατού και φώναζε στην Ελένη: "Δεν θα μας ορίζουν οι αστρολόγοι την ζωή μας! Σε έχει καταστρέψει όλο αυτό...". Η απομάκρυνση στη σχέση τους ήταν φανερή, έτσι η Ελένη θέλησε να ακούσει τον άντρα της και να μην διακινδυνέψει τον γαμό της, το σπίτι της και την οικογένεια της γι'αυτό. Όλη αυτή η κατάσταση έφερε την απομάκρυνση στις δύο γυναίκες και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους!

Δθιαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για την κρίση στον γάμο της!

Νίκος Μουτσινάς: Όλη η αλήθεια για την μεταγραφή του – Γιατί δεν θα είναι η Καινούριου στην ομάδα;

Η «ψυχή» της αγαπημένης σειράς «Ακάλυπτος» συγκλονίζει: «Έχω καρκίνο…»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή κουζίνα του σπιτιού του (Βίντεο)

Το girly και chic μπικίνι της Κατερίνας Καινούργιου! Μάθε πόσο κοστίζει και σε ποια εταιρεία ανήκει

O κύκλος της Νέας Σελήνης κλείνει με τη σημερινή Πανσέληνο! Μάθε τι σου επιφυλάσσει