Σκάνδαλο! Παρουσιάστρια κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον διευθυντή του καναλιού της

Σκάνδαλο! Παρουσιάστρια κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον διευθυντή του καναλιού της
Την πόρτα της εξόδου είδε ο διευθυντής ενός από τα μεγαλύτερα κανάλια, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, η οποία τον οδήγησε σε παραίτηση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές του μήνα και μετά από 11 χρόνια στο δυναμικό του Fox News, η Γκρέτσεν Κάρλσον ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και, παράλληλα, μήνυσε το διευθυντή του, Ρότζερ Αϊλς, για σεξουαλική παρενόχληση.

ska

Περίπου δεκαπέντε μέρες μετά, το αφεντικό του Fox, ο Ρούπερτ Μέρντοχ,όπως αναφέρει το star, ανακοίνωσε πως ο Αϊλις αποχωρεί, χωρίς, ωστόσο, να κάνει καμία αναφορά στην καταγγελία της παρουσιάστριας, η οποία ερευνάται.

«Ο Ρότζερ έχει συνεισφέρει στην εταιρεία μας και στη χώρα μας. Μοιράστηκε μαζί μου το όραμα για μια μεγάλη και ανεξάρτητη τηλεοπτική οργάνωση και τη διαχειρίστηκε με φανταστικό τρόπο για 20 χρόνια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μέρντοχ, ο οποίος καθοδήγησε τον Αϊλς στη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού για το συντηρητικό κοινό που ένιωθε παραμελημένο από τα πιο συμβατικά ΜΜΕ. Μάλιστα, από το 2002 και μετά, το Fox News έχει επισκιάσει το CNN στα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ τα κέρδη του είναι αξιοσημείωτα και κυριάρχησε πλήρως στην κάλυψη του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε και επίσημα το χρίσμα για τις εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η αποχώρηση του Αϊλς ήταν απόφαση των δύο γιων του Μέρντοχ και συνοδεύτηκε με παχυλή αποζημίωση.

par

Στο μεταξύ, η 50χρονη παρουσιάστρια φέρεται να υποστήριξε στους ερευνητές πως οι ανήθικες προτάσεις έγιναν πριν από δέκα χρόνια. «Εμείς οι δύο θα έπρεπε να είχαμε σεξουαλικές σχέσεις πριν από πολύ καιρό», λέγεται ότι της είπε ο πρώην διευθυντής και την έδιωξε από το γραφείο του όταν εκείνη δεν υπέκυψε!

Ο Αϊλς, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. Παράλληλα, δηλώσεις υπεράσπισής του έκαναν αρκετοί από τους εργαζόμενους του Fox, ενώ υπήρξαν και γυναίκες που υποστήριξαν ότι τις πίεσε σεξουαλικά πριν την ίδρυση του καναλιού.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Θοδωρής Μισόκαλος: To οικογενειακό πρωινό του στην Άνδρο (Photo)

«Θέλει να μου πάρει τον Γιαννάκη και να…»: Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Αλίκης για τον Παπαμιχαήλ επί σκηνής

Νύχτα τρόμου για γνωστό χειρουργό -Ληστές μπήκαν στο σπίτι του και τον απείλησαν με όπλο

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το super τολμηρό μαγιό που έχει κερδίσει τον κόσμο της μόδας

Νεανικό δέρμα για πάντα; Αυτά είναι τα tips για να μη γεράσεις ποτέ

Δίαιτα της τελευταίας στιγμής! Tips για να χωρέσεις στο μπικίνι σου στο άψε-σβήσε