Αποκλειστικό! Σπυροπούλου - Κοτσοβός σε αποκαλυπτικά τετ-α-τετ! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αποκλειστικό! Σπυροπούλου - Κοτσοβός σε αποκαλυπτικά τετ-α-τετ! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Η δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους φαίνεται να πέτυχε και το ζευγάρι, έπειτα από έξι μήνες, συνεχίζει να περνά μαζί ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής τους.

Ο λόγος για την πανέμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό, οι οποίοι, ύστερα από μια κρίση που πέρασαν, κατάλαβαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα απ' όσα τους χωρίζουν, γεμίζοντας έτσι με νέες ρομαντικές εικόνες το άλμπουμ του πρώτων διακοπών τους μαζί.

1Τις περισσότερες μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι τις περνά μόνο αλλά και με φίλους στο Πόρτο Χέλι, τον τόπο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η οικογένεια του συντρόφου της παρουσιάστριας. Βέβαια, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο φακός του Youweekly.gr τους «τσάκωσε» στο πλοίο της γραμμής να κάνουν «απιστία» στο παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας, επιλέγοντας τη γραφική Σαντορίνη για απόδραση.

2 Εκεί οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν άκρως ειδυλλιακές στιγμές μόνο για δύο, ενώ λίγο πριν επιστρέψουν πίσω αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα, δίνοντας την υπόσχεση να επιστρέψουν ξανά πιο δεμένοι στον αγαπημένο τους προορισμό.

48

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Θα μας καλημερίζει με την βλεφαρίδα κάγκελο…»: Πολύ σκληρή κριτική στην Καινούργιου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της!

«Τους έδωσαν λεφτά για να…» – Απίστευτη αποκάλυψη για τον δεσμό Λιάνη-Σπυρόπουλου 20 χρόνια μετά…

Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη γυναίκα είχε σχέση ο Θοδωρής Μισόκαλος πριν την Αντωνία Καλλιμούκου!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η θαυματουργή δίαιτα του αγγουριού- Χάστε 7 κιλά σε 5 μέρες!

Ο Άρης περνά στον Τοξότη και γεμίζει όλα τα ζώδια ενέργεια και αισιοδοξία!

Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας!