Απίστευτη καταγγελία για την Ρούλα Κορομηλά: \"Η εκπομπή της ήταν ξεπατικωτούρα, αλλά δεν τολμούσε να το πει κανείς!\"

Απίστευτη καταγγελία για την Ρούλα Κορομηλά: \
Τη δεκαετία του ’90, η Ρούλα Κορομηλά και η Βάσια Τριφύλλη θεωρούνταν οι κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Τα πηγαδάκια τότε έλεγαν ότι οι δύο γυναίκες είχαν «πόλεμο» μεταξύ τους και αυτό γιατί όταν πήρε μεταγραφή η Ρούλα για το Mega, έθεσε ως όρο για να φύγει η Βάσια από εκεί.

trifili-koromilaΔιαβάστε τι δηλώνει σε νέα της συνέντευξη στη Freddo και τη Νανά Παλαιτσάκη η Βάσια Τριφύλλη, τόσο για την Ρούλα Κορομηλά, όσο και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τη στενοχωρεί ο Αντρέας Μικρούτσικος που έχει απομονωθεί; «Ο Αντρέας με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στο Mega με το “Η ώρα η καλή”. Σε είκοσι μέρες την “κατέβασε την εκπομπή”. Μου τηλεφώνησε και μου είπε “Με γάμ… μωρή π…α». Πίστεψέ με, το μεγαλύτερο “μπράβο” που έχω πάρει ήταν απ’ αυτόν τον υπερταλαντούχο άνθρωπο. Ο Αντρέας όμως δεν βγήκε ποτέ να πει ότι «είμαι ο βασιλιάς της τηλεόρασης”. Δεν μου αρέσουν αυτά. Ούτε από άντρες, ούτε από γυναίκες. Κάποτε και μένα μου λέγανε διάφορα» εξομολογείται.

Και κατόπιν προσθέτει: «Μ’ ενοχλούσε πάρα πολύ. Τώρα “εθνική παρουσιάστρια, η Ρούλα”. Ελάτε, ρε παιδιά. Ας μας βγάλουν και στους Ολυμπιακούς, στη Βραζιλία, με τις πατερίτσες, να φανεί η λεβεντιά μας. Η Ρούλα έκανε show “ξεπατικωσούρα” από την ιταλική τηλεόραση, δεν το έκανε καμία άλλη από μας. Αυτό δεν το έχει πει κανείς ανοικτά. Όπως παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου τον Τροχό της Τύχης, δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όπως έκανα εγώ το Ραντεβού στα τυφλά, κανένας. Ούτε ο ταλαντούχος Μάρκος Σεφερλής μπορεί να το κάνει».

Γιατί θεωρεί ότι δεν έχει προτάσεις από τα κανάλια; Η ίδια κάνει την αυτοκριτική της: «Γιατί, όταν μιλάω, λέω αλήθειες που πονάνε και τους καναλάρχες και τους επικεφαλής. Αν ταυτόχρονα μπορείς να επηρεάζεις τον κόσμο εξαιτίας της ειλικρίνειάς σου, γίνεσαι και πολιτικά επικίνδυνος. Με έχουν καταδικάσει σε απόσυρση τα τελευταία 15χρόνια».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Λάτσιος είχε πέσει σε κατάθλιψη τότε…» – Απίστευτα αποκάλυψη από πασίγνωστη παρουσιάστρια!


Ελένη Φουρέιρα: Για πρώτη φορά μιλάει για τον χωρισμό της με τον Λυκούδη! Τι έφταιξε τελικά;


Baby Boom! Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια στα 47 της χρόνια!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Πρόταση βόμβα από την Ελένη Μενεγάκη! Αυτή η ηθοποιός θα βρεθεί στο πάνελ της!


Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου ανά δεκαήμερο


Ερωτεύτηκες ξανά τον λάθος άνθρωπο; Μάθε τι φταίει