Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Διαφημιστικό κόλπο ή χωρίζουν οριστικά;

Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Διαφημιστικό κόλπο ή χωρίζουν οριστικά;
Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι οι φήμες για σύννεφα στο γάμο Σκορδά-Λιάγκα ακόμη και για χωρισμό δεν ήταν παρά ένα διαφημιστικό κόλπο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι ποτέ και για κανένα λόγο δεν «έστησε» την καριέρα του σε fake θέματα αλλά όσα κατάφερε ήταν αποτέλεσμα εντατικής και διαρκούς δουλειάς. Κάποιοι άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

285258 Οι δικές μας πληροφορίες στο Youweekly.gr λένε ότι ο Γιώργος και η Φαίη πράγματι πέρασαν ο καθένας τον δικό του «Γολγοθά» εξαιτίας της μεταβατικής φάσης στα επαγγελματικά τους, χωρίς ωστόσο όλο αυτό να έχει αντίκτυπο και στα προσωπικά τους. Θέλησαν, λοιπόν, να περάσουν μερικές μέρες χωριστών διακοπών προκειμένου να σκεφτούν τις επόμενες κινήσεις τους, αφού δεν άντεξαν ο ένας μακριά από τον άλλον... Την περασμένη Δευτέρα το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του αλλά και μεγάλη παρέα ταξίδεψε από την Τήνο για την Πάρο και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Όσο για τη συνέχεια; Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους θα επιστρέψουν στο «νησί της Μεγαλόχαρης» για λίγες μέρες και μετά στα νέα τους καθήκοντα στον ΑΝΤ1 γεμάτοι σχέδια και νέες ιδέες!

285211Έπειτα από μια πετυχημένη τηλεοπτική συνεργασία και συνεχείς δηλώσεις του παρουσιαστή ότι θέλει να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη, ο κύβος ερρίφθη... Η Φαίη θα συνεχίσει στο «Πρωινό» με νέο δυναμικό στο πάνελ και ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει την παρουσίαση του «Rising Star» αλλά και του «Lucky Room» που θα προβάλλεται αρχικά κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει και καθημερινό.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί, αύριο Τετάρτη μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές στην Σάμο με τα παιδιά…

Γενέθλια για τη Σμαράγδα Καρύδη: Το μήνυμα του πατέρα της που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Δεν κρύβονται πια! Η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχεται τον έρωτας της στο Instagram – Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ελένη Μενεγάκη: Άλλοι δύο που διεκδικούν μία θέση στην εκπομπή της – Ποιον θα διαλέξει;

Η Σελήνη περνά σήμερα στο Σκορπιό- Σε ποια ζώδια ενισχύεται η ερωτική διάθεση;

Σίγουρα το κάνεις λάθος! Οι «έξυπνες» ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά πριν τις διακοπές