Γεννητούρια στη showbiz! Πασίγνωστο ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί

Γεννητούρια στη showbiz! Πασίγνωστο ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί
Όπως μεταδίδει το «Ε!» η 30χρονη ηθοποιός και ο 43χρονος σύζυγός της (με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση), έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ονόμασαν…Τζούρνεϊ Ρίβερ Γκριν, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

100816091820_0527

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο αγόρι για την Μέγκαν Φοξ και τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, οι οποίοι έχουν ήδη δυο γιους: Τον 3χρονο Νόα και τον 2χρονο Μπόντι.

Μάλιστα το νέο μέλος της οικογένειας ήταν και αυτό που έφερε ξανά κοντά το ζευγάρι, μετά την αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει η καλλονή ηθοποιός, όπως αναφέρει το star, τον περασμένο χρόνο (και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο) επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Ωστόσο αφότου έγινε γνωστό πως η Μέγκαν ήταν έγκυος (τον περασμένο Απρίλιο), κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, με τον 42χρονο Όστιν Γκριν να βγαίνει και να δηλώνει πως εκείνος είναι ο πατέρας και πως η τρίτη εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη.

Να αναφέρουμε τέλος, πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 (τότε η Μέγκαν ήταν μόλις 18 ετών και ο Όστιν Γκριν 30), το 2006 αρραβωνιάστηκαν, και το 2010 παντρεύτηκαν σε μια πριβέ τελετή στο Four Seasons του Μάουι στη Χαβάη.

100816091825_5114

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λιώσαμε! Η σύζυγος του Νίκου Αλιάγα μας δείχνει πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την κόρη της να μαγειρεύει στην εντυπωσιακή κουζίνα του σπιτιού τους (Βίντεο)

Δεν μάσησε τα λόγια της η μητέρα της Άννας Κορακάκη! Δείτε τι είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Τα καλύτερά μας σήμερα

Κατευθείαν από τη Μαδρίτη! Τα κομμάτια για να πετύχεις το σπανιόλικο look

Απαλό δέρμα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με 3 μυρωδάτα σπιτικά scrubs!

Οι 10 κανόνες του κλιματιστικού- Χρησιμοποιήστε το κάνοντας οικονομία