Λιώσαμε! Η Κατερίνα Καραβάτου διαμορφώνει ειδικά το νέο της καμαρίνι για να έχει μαζί το νεογέννητο μωρό της

Λιώσαμε! Η Κατερίνα Καραβάτου διαμορφώνει ειδικά το νέο της καμαρίνι για να έχει μαζί το νεογέννητο μωρό της
Η Κατερίνα Καραβάτου και Ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα βρίσκονται πια στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Epsilon. Η εκπομπή, που υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει να λέγεται Στα Καλά Καθούμενα, «μετακομίζει» στην καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού και η Κατερίνα αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπη, όπως αναφέρει στο People, με μια νέα πρόκληση, λίγους μόλις μήνες μετά τη μέρα που έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Σε δυο μήνες περίπου θα κάνετε πρεμιέρα, θα έχεις ένα βρέφος στο σπίτι, αλλά και την Αέλια, που είναι ένα μικρό παιδί με απαιτήσεις και πρέπει παράλληλα να διαχειριστεί τον ερχομό του μωρού. Σε προβληματίζει αυτό το διπλό νέο ξεκίνημα;

Πάρα πολύ. Γι’ αυτό και το καμαρίνι μου διαμορφώνεται ήδη ανάλογα! Σαφώς και θα είμαι δοσμένη σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά αυτό που συμβαίνει παράλληλα στην προσωπική μου ζωή είναι υπέροχο και έχει πολλές υποχρεώσεις, στις οποίες δεν μπορώ να κάνω πίσω. Σκέψου πως θα θηλάζω. Οπότε πρέπει να βρω μια φόρμουλα, ώστε το μέρος που εργάζομαι να είναι φιλικό και στο μωρό και στην Αέλια. Θέλω να μπορούν να είναι μαζί μου κάποιες ώρες. Ναι, έχουμε βοήθεια, αλλά θέλω να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στο μωρό και στην Αέλια. Είδα πόσο καλό έκανε και στο πρώτο μου παιδάκι και θέλω να το προσφέρω και στο γιο μου. Ξέρω πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, ξέρω πως οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουμε ατελείωτες ώρες, αλλά θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τα συνδυάσω. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Έχεις εγκλιματιστεί στη νέα καθημερινότητα με το μωρό; Κοιμάστε ή όχι ακόμα;

Είμαι κι εγώ μια μαμά που μένω σχεδόν άγρυπνη.Θα σηκωθώ 4-5 φορές το βράδυ και θέλω να είμαι ξύπνια από νωρίς το πρωί για να περνώ χρόνο και με την Αέλια. Αυτό είναι λίγο ζόρι βέβαια, αλλά το έχουμε ανάγκη και η Αέλια κι εγώ και χαίρομαι γιατί τη βλέπω να ανταποκρίνεται πολύ καλά στο νέο μωρό, παρ’ όλα τα πάνω κάτω που μπορεί να έχει ένα παιδί σε αυτό το στάδιο προσαρμογής.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Θα μας τρελάνουν αυτά τα αγόρια! Μπράβο ρε παλικάρια

Πόσο κρίμα! Ράγισε το γυαλί στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Κρίσιμες ώρες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη -Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος

Τα καλύτερά μας σήμερα

Κι όμως! 8+1 τρόποι για να δείχνεις πιο ψηλή με τα σωστά ρούχα

Καρδιοπάθειες: Τα «ύπουλα» συμπτώματα που αγνοείτε αλλά κρύβουν κινδύνους

Είναι οριστικό! Αυτοί είναι οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου