«Η εκπομπή μου κόπηκε και δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει τον λόγο»: Τι αποκαλύπτει γνωστή παρουσιάστρια για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της

«Η εκπομπή μου κόπηκε και δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει τον λόγο»: Τι αποκαλύπτει γνωστή παρουσιάστρια για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της
Δεν δίστασε να μιλήσει για την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της. Δίχως να μασά τα λόγια της μια από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες της γενιάς της εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν εν μια νυκτί είδε την εκπομπή της να σταματά και τη δημοσιογραφική της ομάδα να απολύεται. Ο λόγος για τη Νικολέτα Ράλλη, η οποία μίλησε στο περιοδικό People γιοα το κόψιμο της μεσημεριανής της εκπομπής στο Star.

Πόσο εύκολο ήταν για εκείνη να ηγηθεί μιας εκπομπής; «Ήταν μια εξοντωτική χρονιά. Πολλοί μπορεί να είπαν “πού βρέθηκε αυτή και πήρε εκπομπή στο Star;”, αλλά είχα δουλέψει πολύ για να το κάνω αυτό. Έχω περάσει ώρες στα μοντάζ και στο backstage μιας εκπομπής, δεν ξεφύτρωσα από το πουθενά. Η εκπομπή τελικά σταμάτησε τον Απρίλιο, δύο μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Δεν βρήκα ποτέ τον κύριο Μαλέλη για να μου εξηγήσει το λόγο και είχα στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχε απολυθεί η δημοσιογραφική μου ομάδα. Εγώ, επειδή είχα συμβόλαιο, πληρωνόμουν κανονικά μέχρι τη λήξη του». Πώς διαχειρίστηκε το «κόψιμο» της εκπομπής μεσούσης της σεζόν; «Όσο ήμουν στο κανάλι, ένιωσα ότι είχα τη στήριξη από τους ιθύνοντες. Η αποτυχία δεν με αποθάρρυνε. Αν μου δινόταν, όμως, τώρα η ίδια ευκαιρία, θα χειριζόμουν διαφορετικά κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, θα είχα άποψη για τους συνεργάτες μου. Τότε, ο μόνος που είχα ζητήσει ήταν ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Πανέξυπνος και με τρομερό ταλέντο».

ralli1Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Μπήκαμε στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους (Photo)

Η Τραϊάνα Ανανία… ξαναχτύπησε! Μετά το τσιφτετέλι δείτε την να κάνει πασαρέλα στην πισίνα μόνο με το μπικίνι της (Βίντεο)

Χριστίνα Κοντοβά: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Τα καλύτερά μας σήμερα

Κι όμως! 8+1 τρόποι για να δείχνεις πιο ψηλή με τα σωστά ρούχα

Ξεφορτώσου τη χαλάρωση! Απόκτησε τέλεια μπράτσα με 5′ λεπτά άσκησης την ημέρα

Τι ακριβώς είναι το έλκος στομάχου; Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε άμεσα