Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης όταν αναφέρθηκε στο ταξίδι με τον πατέρα του! \"Ειναι έλλειψη πολιτισμού και ένδειξη χαμηλού iq...\"

Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης όταν αναφέρθηκε στο ταξίδι με τον πατέρα του! \
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης, με αφορμή τη χθεσινή προβολή του επεισοδίου του World Party με το ταξίδι στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν βρεθεί στην Τραπεζούντα για γυρίσματα, κάτι που θύμισε στον παρουσιαστή το ταξίδι με τον πατέρα του. Ο ίδιος μάλιστα ξέσπασε μέσω Facebook για την κίνηση της Τουρκίας να απαγορέψει τη λειτουργία στη Μονή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Στα 35 μου χρονια εχω γιορτασει 33 φορες 15-Αυγουστο στην Παναγια Σουμελα στην Βεροια! 2 φορες ελειψα μονο, και η μια ειναι φετος που βρισκομαι στη Ναξο με τη Χριστινα.
Τουλαχιστον ομως θα θυμηθω σε λιγο στον ALPHA (22:45) το ταξιδι μας με τα υπολοιπα παιδια στην Παναγια Σουμελα της Τραπεζουντας, οπου ειχα τη τυχη να παω μαζι με τον πατερα μου…οσο περηφανος νοιωθω που ειμαι Ποντιος, 10 φορες πιο περηφανος νοιωθω που εκανα αυτο το ταξιδι μαζι με του!

Και αφου τα λεμε σημερα, να πω και για την απαραδεκτη κινηση της Τουρκιας να απαγορεψει σημερα 15Αυγουστο την λειτουργια στην Μονη της Παναγιας Σουμελα στην Τραπεζουντα. Ειναι ελλειψη πολιτισμου και ενδειξη χαμηλου iq οποιαδηποτε απαγορευση των πιστευω και των παραδοσεων αλλων ανθρωπων απλα γιατι ετσι γουσταρει καποιος (παραδοσεις και τροποι λατρειας που δεν βλαπτουν τους υπολοιπους…γιατι εχουμε και απο αυτους!)».

Tanimanidis-fb

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δείτε για πρώτη φορά την Νανά Καραγιάννη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο! Δυνατή και αισιόδοξη!

Ευγενία – Άδωνις: Χαμογελαστοί και… τόπλες, ποζάρουν αγκαλιά στην ξαπλώστρα

Αποκάλυψη! Το πραγματικό κορμί της Τατιάνας Στεφανιδού χωρίς…photoshop!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το τρίγωνο Ήλιου- Ουρανού βάζει φωτιά στο υπόλοιπο του καλοκαιριού! Ποια ζώδια θα επηρεάσει;

Σταμάτα να ντρέπεσαι! 5 τρόποι να του πεις ότι τον θες

Κατερίνα Καραβάτου: Το όνομα της νέας της καθημερινής εκπομπής στο «E» και οι ριζικές αλλαγές στην ομάδα της