Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελίδη! \"Αγοράκι μου αυτοί οι άθλιοι...\"

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελίδη! \
Έξι μήνες πέρασαν από το μοιραίο τροχαίο που στέρησε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν την απώλειά του. Μέσα από τα τραγούδια του και τις φωτογραφίες του προσπαθούν να κρατήσουν την μνήμη του ζωντανή!

Χθες λοιπόν, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έγραψε ένα κείμενο στο facebook με αφορμή τα 6μηνα του γιου της, στο οποίο ξεσπάει και βάζει στην θέση τους όσους ενόχλησαν τον Παντελή. Μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια γι'αυτούς που συνέβαλαν στο τροχαίο... Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"Είσαι εδώ, είσαι ο πρώτος, κανείς δεν μπορεί να σε αντικαταστήσει γιατί εσύ απλά ποτέ δεν έφυγες.Σε λατρεύω το ξέρεις αγοράκι μου και σου ορκίζομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να ξεσκεπάσω όλους τους άθλιους που συνέβαλαν για να συμβεί αυτό.Όσο και να προσπαθήσουν το άδικο δεν θα περάσει ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.Στο ορκίζομαι, και ξέρεις εσύ ότι ο όρκος της μανούλα σου είναι ΟΡΚΟΣ όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.Η μανούλα σου μόνο τον Θεό φοβάται.Κανένα άλλο.ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ σε λατρεύω"


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η λοίμωξη που «τσάκισε» την Μίνα Αρναούτη! Η αλήθεια για την υγεία της και την νοσηλεία της στο νοσοκομείο!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Έμεινε σε κώμα από σπάνια ασθένεια!

Σάλος με την αφίσα Ρέμου – Βανδή – Παπαρίζου! Γιατί έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

6 χτενίσματα που λατρεύουν οι άντρες! Υιοθέτησέ τα για να μην έχει μάτια για άλλη

Κάθε καλοκαίρι στη μόδα! Τα φετινά σανδάλια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Τα «συμπτώματα» κάθε ζωδίου όταν το χτυπήσουν τα βέλη του Έρωτα