Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε μέλος πασίγνωστου μουσικού συγκροτήματος! (PHOTO)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε μέλος πασίγνωστου μουσικού συγκροτήματος! (PHOTO)
Θρήνος στον χώρο της μουσικής. Ο Matt Roberts, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, έφυγε από τη ζωή, μόλις, στα 38 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πατέρας του Matt, Darrell, που αποκάλυψε στο στο TMZ ότι εκείνος και ο γιος του βρίσκονταν λίγο έξω από το Wisconsin, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά. Μετά την πρόβα, επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο, όπου είχαν διπλανά δωμάτια.

Ο ίδιος εξήγησε πως τον ξύπνησε στις 9 το βράδυ η αστυνομία, η οποία τον ενημέρωσε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συνταγογραφούμενα φάρμακα σχετίζονταν με τον θάνατο και πιστεύει πως γιος του πέθανε από υπερβολική δόση.



Ο Matt Roberts έφυγε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Οι 3 Doors Down πάντα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με στενοχωρεί που κάνω αυτό το διάλειμμα, αλλά η υγεία μου πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου." Ο τραγουδιστής, Brad Arnold, είχε δηλώσει: "Ο Matt είναι αδερφός μας. Θα είναι πάντα μέλος αυτής της μπάντας και θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει όποτε θέλει."

Μετά την αποχώρησή του, τη θέση στο συγκρότημα πήρε ο Chet Roberts για τον φετινό δίσκο "Us And The Night".

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Κατερίνα Στικούδη: Όλη η αλήθεια για το «Ξαναδέστε τους» και η αποκάλυψη για το X Factor

Αντωνία Καλλιμούκου: Η φωτογραφία της από το παρελθόν που προκάλεσε «βομβαρδισμό» από σχόλια

Αποκάλυψη! Η υπερπολυτελέστατη κατοικία που έμειναν Μενεγάκη-Παντζόπουλος στη Σάμο

Τα καλύτερα μας σήμερα

Το πιο funky μοτίβο του καλοκαιριού χαρίζει κοσμοπολίτικο αέρα- Δοκίμασε τις ρίγες

Ο πιο υγιεινός τρόπος απώλειας κιλών- Χάσε σωστά 2,5 κιλά την εβδομάδα

8 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στις διακοπές!