Αυτό θα πει ανανέωση! Θα πάθετε πλάκα με το νέο look της Μίνας Αρναούτη (Photo)

Αυτό θα πει ανανέωση! Θα πάθετε πλάκα με το νέο look της Μίνας Αρναούτη (Photo)
Θέλει να αφήσειτα δύσκολα πίσω. Μπορεί ο Γολογοθάς της πριν από έξι μήνες τν ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή, να μην έχει τέλος εκείνη είναι αποφασισμένη να αρχίσει να χαμογελά ξανά. Βλέποντας πως η κατάσταση της καλυτέρευσε -ειδικά μετά την πρόσφατη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης καθώς υπέστη λοίμωση-η Μίνα θέλησε να κάνει μια αλλαγή.

Συγκεκριμένα βλέποντας πως οι αλλαγές είοναι κάτι που της πάνε πολύ, αποφάσισε για ακόμη μια φορά να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Έτσι από ξανθιά είναι και πάλι καστανή,. Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία από το σπίτι της και θα ενθουσιαστείτε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα σχόλια των followers της έπεφταν βροχή.


Ακόμη στο Youweekly.gr:

Συγχαρητήρια! Νυφούλα για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός ένα χρόνο μετά το διαζύγιο- Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Δόθηκε το όνομα στον γιο τους αλλά η βάφτιση δεν έγινε -Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: To τρυφερό της μήνυμα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Μόνο με εσένα θέλω να…»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τα πιο cool και μοδάτα μπλουζάκια των Bershka με λιγότερα από 5 ευρώ! Τρέξτε να τα αγοράσετε!

Μόνο εδώ: H Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί αμέσως μετά τις διακοπές

Ζηλέψαμε την μοντέρνα διακόσμηση στην alternative μεζονέτα της Ράνιας Κωστάκη! Δείτε φωτογραφίες από το διαμάντι της Φιλοθέης

 
TAGS