Το νέο ξέσπασμα και η απρόβλεπτη κίνηση της μητέρας του Παντελίδη: \"Δεν σεβάστηκαν οι άπληστοι γι\'αυτό...\"

Το νέο ξέσπασμα και η απρόβλεπτη κίνηση της μητέρας του Παντελίδη: \
Έξι μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και ακόμη τα ερωτηματικά είναι αναπάντητα. Η οικογένεια του άτυχου καλλιτέχνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της όσο κι αν την κυριεύει η θλίψη και ο θυμός!

Η μητέρα του Παντελή, με τις ελάχιστες δυνάμεις που της έχουν απομείνει προσπαθεί να βρεί άκρη και απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος και γι'αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της! Αν και δεν θέλει να δίνει τροφή στους καλοθελητές και στα Μέσα, όσον αφορά την υπόθεση του γιου της, η ίδια πολλές φορές μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook ξεσπά, και γράφει για το συμβάν αλλά και τον χαμό του γιου της...

Αυτή την φορά, η κ.Αθηνά Παντελίδου εξέπληξε τους πάντες με την κίνηση που έκανε στην μνήμη του καλλιτέχνη. Επιθυμία της οικογένειας ήταν ένα αστέρι στον ουρανό, να πάρει το όνομα του Παντελή Παντελίδη...έτσι κι έγινε! Μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε έγραψε χαρακτηριστικά: "Είσαι πολύ σπουδαίος καρδιά μου, αν και κάποιοι άπληστοι δεν σε σεβάστηκαν γι'αυτό από εδώ και μπρος θα τρέχουν μόνοι τους και θα έρχονται τελευταίοι. Μόνο για εσένα αυτά καρδιά μου γιατί είσαι πολύ σπουδαίος!"

Untitled

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το ξέσπασμα του Βερύκιου για τον Δημήτρη Κοντομηνά και τις άδειες: «Εκείνος νόμιζε ότι πήγαινε με…»

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός!

Θυμάστε τον «Μιλτιάδη» από το «Είσαι το ταίρι μου»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έχουν λύση για να συνεχίσουν να εκπέμπουν, MEGA, Star, Alpha και Epsilon! Δείτε τι πρόκειται να κάνουν!

Έχει κατακράτηση υγρών; Με αυτή την διατροφή θα ξεφουσκώσεις στο λεπτό!

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα γίνουν η απόλυτη τάση φέτος τον χειμώνα!