Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Η ομορφιά σε αυτό το σόι είναι κληρονομική. Μπορεί να έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για την αψεγάδιαστη εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, όμως και οα δελφός της δεν πάει πίσω.
Μπορεί ο νεαρός να μετανάστευσε στη Γερμανία λόγω κρίσης, όμςω φέτος το καλοκαίρι είπε να επισκεφθεί τα πάτρια εδάφη. Ο Στάθης Παπαδόπουλος είναι ηθοποιός και έχει πάρει μέρος σε γνωστές ταινίες, αν και τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Βερολίνο.
Μεταξύ άλλων, ήταν ο πρωταγωνιστής της βραβευμένης ταινίας «Όμηρος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, ενώ συμμετείχε στις ταινίες «Από την άκρη της πόλης», «Δεκαπενταύγουστος» και «Άνθρωπος στη θάλασσα».
Στη Γερμανία μάλιστα ο 36χρονος ηθοποιός εργάζεται ως μάγειρας σε ελληνικό εστιατόριο, εχοντας τη στήριξη της συζύγου και του γιου του.
Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:
Ημέρα πένθους για τη Ναταλία Γερμανού -Ο θάνατος που γονάτισε την παρουσιάστρια
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε -Τι της συνέβη;
Τα καλύτερά μας σήμερα:
Οι πιο οικονομικές και in fashion μίντι φούστες των Zara για να εντυπωσιάσεις και τον Σεπτέμβριο!
Ξεφορτώσου τα κιλά των διακοπών με πρωτεϊνική δίαιτα! Χάσε 2 κιλά την εβδομάδα χορταίνοντας
Mην «ξεφορτώνεσαι» ακόμη το καλοκαίρι! 7 τρόποι για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου!


">
">
">
">
">
">
">