Γιώργος Λιανός: Σχολικές αγορές με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ανθή μετά από καιρό (Photos)

Γιώργος Λιανός: Σχολικές αγορές με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ανθή μετά  από καιρό (Photos)
Τη απόλυτη ευτυχία ζουν ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη, που έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και πανέμορφη οικογένεια. Η απόλυτη προτεραιότητα του τραγουδιστή και της αγαπημένης του είναι τα τρία παιδιά τους, η 4,5 ετών Αρυάνα, ο 3χρονος Κωνσταντίνος και ο µόλις 2 ετών Ιάσονας. Αφού επέστρεψαν από τις διακοπές τους, έβαλαν... τα κεφάλια μέσα και έτρεξαν να "εξοπλιστούν" κατάλληλα για τη νέα σχολική χρονιά.

l1

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε σε πολυκατάστημα, να έχουν ήδη μπει σε φθινοπωρινούς ρυθμούς, καθώς ο Γιώργος Λιανός και η οικογένειά του ψώνιζαν τσάντες και σχολικά είδη. Η Αρυάνα, που θα πάει στο νηπιαγωγείο και ο Κωνσταντίνος, που ετοιμάζεται για την πρώτη μέρα στο προνήπιο, απόλαυσαν τη βόλτα με τους γονείς τους και διάλεξαν το δώρο του βενιαμίν Ιάσονα, που έκλεισε τα 2 του χρόνια στις 28 Αυγούστου. Το ζευγάρι αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί να ξεκλέψει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για τη σωστή ανατροφή των 3 παιδιών.

l2

Ο Γιώργος Λιανός έχει παραδεχτεί την αδυναμία του στα 3 παιδιά και δηλώνει πως σπάνια τους χαλάει χατίρι. «Πολλές φορές χάνω την αλλαγή. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την κόρη µου µέσα σ’ έναν µήνα που πήγε πέρυσι στο σχολείο να µιλάει Ελληνικά, ενώ συνεχώς µιλούσε Αγγλικά, καθώς η Ανθή τούς µιλάει Αγγλικά. Με αγχώνει το πώς θα διαπαιδαγωγήσω τα παιδιά µου. Πολλές φορές µεγαλώνουν από µόνα τους. Προσπαθώ, όµως, να είµαι αληθινός και να µην παθαίνω κρίσεις...», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής και παρουσιαστής.

l3

Για περισσότερα νέα και φωτογραφίες στο You Weekly που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη (7/9) μόνο με 1,50 ευρώ


 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοκ! Πέθανε ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Την παραπομπή και προφυλάκιση Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας!

Άγρια επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Αντώνη Σρόιτερ: Απίστευτα καρφιά και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί από τον ηθοποιό

Τα καλύτερά μας σήμερα:


Μοδάτη και στη δουλειά! Έξυπνα στυλιστικά tips για την επιστροφή στο γραφείο


Ο φούρνος μικροκυμάτων… βλάπτει σοβαρά την υγεία! Οι 5 κίνδυνοι που σίγουρα αγνοείτε


Κάντε το πλυντήριο σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα με αυτόν τον τρόπο- Πανέξυπνο; (PHOTOS)