Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα! Ξεκίνησαν με χαμόγελα την πρώτη τους μέρα στη δουλειά

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα! Ξεκίνησαν με χαμόγελα την πρώτη τους μέρα στη δουλειά
Με διάθεση και όραμα για δημιουργία ξεκινούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το ζευγάρι δεν έχει επηρεαστεί από τη βαριά ατμόσφαιρα στους διαδρόμους των τηλεοπτικών σταθμών και την αστάθεια στο τηλεοπτικό πεδίο, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ανάσα αισιοδοξίας στην φορτισμένη καθημερινότητα με το νέο καθημερινό magazino του Έψιλον.

k1

Ο φακός του youweekly.gr αποθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι στο νέο του γραφείο στα Μελίσσα, όπου προσήλθε μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, για να προγραμματίσει την εκπομπή στη ζώνη 10.00-13.00 του σταθμού.

k4

 

"Η εκπομπή θα διατηρήσει κάποιες ενότητες από το πρωινό που παρουσίαζαν τις προηγούμενες χρονιές και κυρίως τις δυνατές συνεντεύξεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διανθιστεί και με ακόμα περισσότερες προσαρμοσμένες στους γρήγορους ρυθμούς που επιτάσσει ένα καθημερινό magazino", αποκαλύπτει στο youweekly.gr συνεργάτης του ζευγαριού.

k2

Όσο για τα 8 τελευταάι κιλά που της είχαν μείνει από την εγκυμοσύνη τα εχασε σταδιακά και χωρίς να ακολουθησει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής καθώς ακόμη θηλάζει των 4 μηνών μπέμπη της.

k3

Για περισσότερα νέα και φωτογραφίες στο You Weekly που κυκλοφορεί μόνο με 1,50 ευρώ

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αντώνης Σρόιτερ: H απίστευτη φωτογραφία του στο πλατό για τις τηλεοπτικές άδειες που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου -Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Πάθαμε πλάκα! Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό μαλλί -Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της (Photo)

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Μοδάτη και στη δουλειά! Έξυπνα στυλιστικά tips για την επιστροφή στο γραφείο


Ο φούρνος μικροκυμάτων… βλάπτει σοβαρά την υγεία! Οι 5 κίνδυνοι που σίγουρα αγνοείτε


Κάντε το πλυντήριο σας να λάμπει και να μυρίζει υπέροχα με αυτόν τον τρόπο- Πανέξυπνο; (PHOTOS)