Ανατροπή! Στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αποχώρησε από την εκπομπή και πήγε στη Ναταλία Γερμανού!

Ανατροπή! Στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αποχώρησε από την εκπομπή και πήγε στη Ναταλία Γερμανού!
Στην αρένα της διεκδίκησης λίγο πριν τη νέα σεζόν εκτός από τους παρουσιαστές βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι των εκπομπών. Η Ναταλία Γερμανού παρά τις αναταράξεις και ανακατατάξεις που έχει στην νέα της εκπομπή το Σαββατοκύριακου, στο Epsilon, προσπαθεί να κλείσει την καλύτερη ομάδα.

700_ef4aa64b60c043525c58d86fbd9d11b9Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece, στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού θα είναι η ΕύηΣαζακλή, στη θέση της υπεύθυνης καλεσμένων. Η δημοσιογράφος ήταν χρόνια στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και έκλεινε καλεσμένους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ακόμα ένας βασικός συνεργάτης της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» που ήταν προς αναζήτηση είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μιχάλης Λυχναράς, σκηνοθέτης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega, με τελευταία του δουλειά τα «Καλημερούδια».

Την αρχισυνταξία της εκπομπής όπως όλα δείχνουν θα αναλάβουν η δημοσιογράφος ΔέσποιναΓρηγοροπούλου (πρώην βοηθός της Αγγελικής Γιαννακοπούλου) και ο στενός συνεργάτης της Ναταλίας,Βασίλης Δριμούσης

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία της εκπομπής! Δείτε πώς την υποδέχθηκαν!

Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για τη σύλληψή της! Τι υποστηρίζει;

Αυτό θα πει έρωτας! Το τρυφερό φιλί Κορινθίου-Αιβάζη μετά το γάμο του αδελφού της

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Ποιο κανάλι έφτασε πρώτο σε τηλεθέαση

Bahar: Χωρισμός σοκ! Της πετάει την βέρα στη μούρη!

Συμβαίνει τώρα: H επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου