Τα μυστικά ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη -Τι ετοιμάζει μετά το κλείσιμο του Alpha;

Τα μυστικά ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη -Τι ετοιμάζει μετά το κλείσιμο του Alpha;
Αποτελεί αναμφισβήτητα το βαρύτερο "χαρτί" της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της ψυχαγωγίας. Γι΄αυτό και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη. Το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που άφηνε τον Alpha εκτός παιχνιδιού ήταν από υψηλό στέλεχος του καναλιού της. Ο λόγος; Να τη διαβεβαιώσει πως με κάθε τρόπο ο Alpha θα συνεχίζει να εκπέμπει. Το ίδιο βέβαια συνέβη και μερικές μέρες αργότερα, όταν η παρουσιάστρια μαζί με άλλους παρουσιαστές και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού βρέθηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Κοντομηνάς.

Το μόνο σίγουρο, όπως αναφέρει το "Λοιπόν" , είναι ότι η Ελένη παραμένει ένα πολύ δυνατό χαρτί στην τηλεοπτική αγορά που όλοι θα ήθελαν στο κανάλι τους, γι΄αυτό και στελέχη παλαιών και νέων καναλιών θέλουν ένα ραντεβού μαζί της. Η Ελένη από τη μεριά της δεν κλείνει πόρτες, αλλά δεν μπορεί να αφήσει και το κανάλι της και τον Δημήτρη Κοντομηνά, που τους συνδέει και προσωπική φιλία. Προς το παρόν η παρουσιάστρια προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. "Αν ο Alpha δεν τα καταφέρει, σίγουρα η Ελένη θα ζητήσει να μείνει ελεύθερη και να μετακινηθεί αλλού", αναφέρει έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς, ενώ συμπλήρωσε πως "η Μενεγάκη έχει πάντα μαζί της ως χρυσή προίκα χορηγούς που της έχουν ορκιστεί αιώνια πίστη και πίνουν νερό στο όνομά της"

menegaΠάντως μέχρι στιγμής η Ελένη δεν ανοίγει τα χαρτιά της και περιμένει τι θα γίνει με τον Alpha, ενώ στη συνέχεια είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις και ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία της εκπομπής! Δείτε πώς την υποδέχθηκαν!

Ο Κοντομηνάς «πετάει» έξω από τον Alpha τον Λαζόπουλο! Από κολλητοί…ούτε καλημέρα

Το βίντεο από τη κηδεία του Λάμπρου Χαβέλα και η συγκινητική αφιέρωση του Νίκου Ευαγγελάτου!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!

Απαγωγή σοκ στο «Bahar»: Η Εφσούν αρπάζει την Μπαχάρ!

Ζώδια & Γάμος: Τι ζώδιο θα είναι ο μελλοντικός σου σύζυγος;