Μελέτη - Μενεγάκη: Ξανά μαζί στην τηλεόραση! Η απόφαση για την εκπομπή της Ελένης...

Μελέτη - Μενεγάκη: Ξανά μαζί στην τηλεόραση! Η απόφαση για την εκπομπή της Ελένης...
Στο παρελθόν Μενεγάκη και Μελέτη διασταύρωσαν τα ξίφη τους τόσο στην πρωινή ζώνη όπου η τηλεθέαση πότε ευνοούσε τη μία πότε την άλλη και πιο πρόσφατα στη μεσημεριανή ζώνη όπου τα πρωτεία κέρδισε με διαφορά η πρώτη.
Από τότε βέβαια, οι δυο τους έχουν συμφιλιωθεί κι έχουν αποδείξει πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, ενώ η Μελέτη έχει πάει καλεσμένη στο πλατό της Μενεγάκη περισσότερες από μία φορές.



Δεδομένου ότι πέρσι η εκπομπή της Ελένης κατηγορήθηκε ότι το παράκανε με το τηλεμάρκετινγκ και η πλειοψηφία των τηλεθεατών ζητούν περισσότερες συνεντεύξεις για φέτος, η «ωραία Ελένη», σύμφωνα με το entertv, αποφάσισε να επιστρατεύσει για την πρώτη της εκπομπή, το βαρύ πυροβολικό Ελεονώρα Μελέτη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά τη λήξη της συνεργασίας της τελευταίας με το Epsilon και δεδομένου ότι η Μελέτη δεν έχει μιλήσει ανοικτά για το τι συνέβη κι επήλθε το διαζύγιο με τον σταθμό, υπάρχει ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, καθώς επίσης και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Οι απαιτήσεις της συνεργάτιδάς της που τους άφησαν όλους άφωνους

Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά: «Στο τέλος θα περάσει το δικό μου και θα…»

Πόσο κρίμα! Το διαζύγιο λύγισε τον Σάκη Ρουβά

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για το look που έκλεψε τις εντυπώσεις – Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις!

Σοκ! Μαζική αποχώρηση από αγαπημένη τηλεοπτική σειρά

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!