Τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή των \"Δέστε τους\": \"Δεν πιστεύω πώς...\"

Τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή των \
«Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, το πιο μεγάλο “ευχαριστώ” θέλω να το δώσω σε εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε και εμένα αλλά και τις εκπομπές όπου συμμετέχω. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάω αυτό που κάνω. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Εύχομαι να περάσετε ένα πολύ όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Θέλω να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας με τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

kainourgiou_3 Με αυτά τα λόγια η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στις 27 Μαΐου. Ουσιαστικά, ήταν και ο τελευταίος της αποχαιρετισμός μέσα από τη συχνότητα του Alpha, καθώς, όπως λέει η ίδια, το κανάλι τής είχε διαμηνύσει πως δεν σκόπευε να συνεχίσει την απογευματινή ζώνη, με το σκεπτικό πως εκείνη την ώρα θα έβαζε ελληνικές ταινίες που σημειώνουν ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Παρ’ όλα αυτά, στις 7 Ιουλίου, ο σταθμός έστειλε στα media ένα δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοίνωσε την πανηγυρική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Μια είδηση που τάραξε τα ήσυχα νερά του Ιουλίου, δίνοντας άφθονα «κλικ» στα websites.

deste-tous-1Δεδομένης της συγκεκριμένης εξέλιξης στον Alpha, αναρωτιέμαι πώς αισθάνθηκε μόλις έμαθε για την επιστροφή του Νίκου και της Μαρίας. «Τα συναισθήματά μου για τον Alpha δεν αλλάζουν. Είναι το κανάλι που με έχτισε και με ανέδειξε. Με ορισμένους ανθρώπους δέθηκα συναισθηματικά. Τους θεώρησα οικογένειά μου, τους έχω μέσα στην καρδιά μου και έχω επιλέξει να διατηρήσω επαφές. Όλα, όμως, στη ζωή κάνουν κύκλους. Κύκλο έκανε και η συνεργασία μου με τον Alpha και για κάποιο λόγο έπρεπε να κλείσει. Μετά το τέλος του Λόγω TiVis, μου ανακοίνωσαν πως δεν θα γίνει κάτι στη συγκεκριμένη ζώνη. Το πήρα ψύχραιμα και κατάλαβα πως η συνεργασία μας έρχεται στο τέλος της. Τι ένιωσα όταν έμαθα πως επιστέφει ο Νίκος και η Μαρία; Τίποτα. Μου ήταν αδιάφορο, ειδικά από τη στιγμή που ο Alpha και η απογευματινή ζώνη είχαν κλείσει για μένα. Επιπλέον, οι άνθρωποι του καναλιού γνώριζαν πολύ καλά πως εγώ δεν θα ξαναέκανα τη συγκεκριμένη εκπομπή. Θέλω να σου πω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις και κάποιες υποθετικές ερωτήσεις για το αν θα συμμετείχα στο ίδιο κόνσεπτ. Ήμουν 100% αρνητική, διότι το θεώρησα πισωγύρισμα. Δεν πιστεύω στα ξαναζεσταμένα φαγητά και επιπλέον δεν ήθελα να συνεργαστώ ξανά υπό τις ίδιες συνθήκες με αυτούς τους ανθρώπους. Με τον Νίκο θα ξανασυνεργαζόμουν, αλλά σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ» αποκαλύπτει.

icemax_620_3b1d60302faee2911f3acfa6c2e0ba64 Το Ξαναδέστε Τους αναμένεται να αναβιώσει το Δέστε Τους, κάτι στο οποίο η Κατερίνα έχει ενστάσεις. «Στο Δέστε Τους ήμασταν μια συγκεκριμένη ομάδα. Τώρα θα είναι οΝίκος, η Μαρία και κάποια καινούρια μέλη. Ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί η νέα ομάδα να τα πάει καλύτερα από την παλιά» λέει. Εκτός από τον Νίκο και τη Μαρία, στην ομάδα των Ξαναδέστε Τους θα είναι και η ΜαίρηΣυνατσάκη, μια παρουσιάστρια με την οποία στο παρελθόν είχαν κοντραριστεί τηλεοπτικά μέσα από τις εκπομπές όπου συμμετείχαν. «Ο Νίκος είναι ταλαντούχος και ευφυής. Για να επιλέξει τη Μαίρη, έχει τους λόγους του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» αρκείται να πει στο People.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά στην αγκαλιά του πρώην της!

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τον Alpha και τις τηλεοπτικές άδειες!

Ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη! Τα δάκρυα της μπροστά στις κάμερες!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Συμφωνία Alpha – ΣΚΑΪ: Δημήτρης Κοντομηνάς και Γιάννης Αλαφούζος δίνουν τα χέρια και ετοιμάζουν βόμβα μεγατόνων!

Θρίλερ με τον Λάκη Λαζόπουλο! Ποιο είναι τελικά το μέλλον του στον Alpha;

Εικόνες θλίψης στο Μεγάλο Κανάλι- Άδειοι διάδρομοι και γραφεία στο Mega (Photos)