ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ποιος είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την στιλιστική αλλαγή της Μελίνας Ασλανίδου; (PHOTOS)

Όσοι βλέπουν την Μελίνα Ασλανίδου στο The Voice αυτό το διάστημα αδυνατούν να πιστέψουν ότι η πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που καταλαμβάνει μια από τις τέσσερις θέσεις των coaches είναι η τραγουδίστρια που κάποτε μας μάγευε με τη φωνή της, τώρα μας μαγεύει και με τη σκηνική της παρουσία. Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στο στυλ της ανακαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της είναι γνωστός stylist και fashion editor, Πάνος Σταυριανός.


panos-melina (2) copy


Η συνεργασία τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 στα γυρίσματα του video clip «Καλοκαίρι αγκαλιά μου». Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια, αλλά για πρώτη φορά η σχέση τους έγινε επαγγελματική, Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που η Μελίνα τον εμπιστεύτηκε και τον άφησε να βγάλει από μέσα της, την πιο γυναικεία και στιλάτη πλευρά του εαυτού της. Τα γυαλιά που φόρεσε στο video clip έγιναν αμέσως μετά την προβολή του το «talk of the town» και δεκάδες ήταν οι followers της στο instagram που ζητούσαν να μάθουν τη μάρκα τους.


panos-melina (1) copy


Η Μελίνα αισθάνθηκε τόσο καλά μέσα σε από αυτό το καινούριο στυλ που της έδειξε ο Πάνος Σταυριανός, που όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς σήμερα, το υιοθέτησε πλήρως τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.