Για πρώτη φορά! Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της...

Για πρώτη φορά! Η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της...
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη, από την αρχή της σχέσης τους επέλεξαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απέφευγαν να απαντούν σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων και δεν εμφανίζονταν σε εκδηλώσεις μαζί. Ωστόσο, οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν αρκετές φορές, σε καθημερινές στιγμές τους.

resizerΤα δημοσιεύματα επίσης, που αφορούσαν την σχέση τους ήταν πολλά. Το όμορφο ζευγάρι είδε αρκετές φορές τον δεσμό τους να «πρωταγωνιστεί» στα Μέσα. Τα τελευταία σενάρια τους ήθελαν να περιμένουν το πρώτο του παιδί. Οι φήμες πως η Όλγα Φαρμάκη περιμένει το πρώτο της παιδί, ήταν πολλές και έντονες.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από την ίδια την fashion blogger. Παρόλο που κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή της, μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και αποκάλυψε αν τα παραπάνω ισχύουν. Η Όλγα δεν είναι έγκυος και το διαψεύδει: «Όχι, δεν είμαι έγκυος». Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε πως δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκπληξη! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Η Έλενα Aσημακοπούλου μας υποδέχεται στο εντυπωσιακό της σπίτι στον Άγ. Στέφανο και φωτογραφίζεται με την κορούλα της (Photos)

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Ναταλία Γερμανού: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Μας έλειψαν! Πότε επιστρέφουν Ράδιο Αρβύλα, Θέμος και Αρναούτογλου;