Στέλιος Χανταμπάκης: Παιχνίδια με τον 3χρονο γιο του και την έγκυο γυναίκα του!

Στέλιος Χανταμπάκης: Παιχνίδια με τον 3χρονο γιο του και την έγκυο γυναίκα του!
Στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα του “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” στο “Ε” μαζί με τη Ναταλία Γερμανού “τσάκωσε” ο φακός του Youweekly.gr κατ' αποκλειστικότητα τον Στέλιο Χανταμπάκη μαζί με την Χρυσή Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής και 7 μηνών έγκυο σύντροφό του Όλγα Πηλιάκη και τον 3χρονο γιο τους Μανώλη στο λούνα παρκ, απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές.

img_3982Το ζευγάρι διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του, αφού σε λιγότερο από 2 μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους, που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι κοριτσάκι.

img_4090 Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του “Partyfm” και η γυναίκα του δεν χάνουν ευκαιρία να εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας με τον 3χρονο Μανώλη... Τρενάκι, συγκρουόμενα και αλλά παιχνίδια είχαν την τιμητική τους εκείνη τη μέρα με τους δυο τους να γίνονται και πάλι παιδιά και να το ευχαριστιούνται με το παραπάνω...

img_4173Μπαμπάς και γιος πέρασαν αρκετές ώρες κάνοντας διάφορα παιχνίδια ενώ η πανέμορφη μαμά δεν σταμάτησε στιγμή να τους απαθανατίζει με το κινητό της. Είναι οι δύο άντρες της ζωής της που έχουν καταφέρει να την κάνουν να χαμογελά συνέχεια και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της, περιμένοντας με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους.

img_4141

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό You που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Κατερίνα Καινούργιου: Ερωτευμένη ξανά!

Δεν έχει ξαναγίνει! Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε την κόρη της Αέλια στον αέρα της εκπομπής της (Βίντεο)

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα με την πεθερά και την μικρή τους κόρη!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποχώρηση βόμβα απο το ΣΚΑΙ – Πήγαν στο καινούργιο κανάλι του Μαρινάκη

Το νεανικό outfit της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η καλύτερη επιλογή

10 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει λεπτότερο