Θάλεια Ματίκα: Βόλτα με τον σύζυγο και τον γιο της λίγες μέρες πριν γίνει μαμά -Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της (Photos)

Θάλεια Ματίκα: Βόλτα με τον σύζυγο και τον γιο της λίγες μέρες πριν γίνει μαμά -Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της (Photos)
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αντίστροφη μέτρηση για τη Θάλεια Ματίκα έχει ξεκινήσει και πλέον ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της. Μπορεί η ηθοποιός να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως όχι μόνο δεν κάθεται στιγμή, αλλά απολαμβάνει τις βόλτες της.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό τους Τάσο Ιορδανίδη να βολτάρουν στους Αμπελόκηπους χαζεύοντας τις βιτρίνες. Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο, ήταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της Θάλειας που διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

matik

Η ηθοποιός καθόλη τη διάρκεια της βόλτας της ήταν χαμογελαστή, ενώ δεν έδειχνε να κουράζεται στιγμή. Ο άντρας της ήταν ιδιαίτερα τρυφερός μαζί της, φροντίζοντας να μην της λείψει το παραμικρό.

mat2

mat3

Αυτός πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο γιος του ζευγαριού Δάνος ο οποίος δεν σταμάτησε να χαιρετά τους περαστικούς που ευχόντουσαν "καλή λευτεριά" στη μαμά του.

mat4Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Μαυρίδη και την γυναίκα του! Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη

Τους τσακώσαμε! Τα παθιασμένα φιλιά του Τεό Θεοδωρίδη με την σύντροφό του πρώτο τραπέζι πίστα (Photos)

Βόμβα! Η αδελφή του Λαζαρίδη ξεσπά για πρώτη φορά: «Στη δολοφονία του Μπάμπη εμπλέκεται και…»

Τα καλύτερά μας σήμερα

Οι οικονομικές over-the-knee μπότες από τα Zara που έχουν σπάσει ταμεία! Προλάβετε…

4 must καλλυντικά που πρέπει να έχεις μαζί σου στο αυτοκίνητο

Ορθούλα Παπαδάκου: Για πρώτη φορά μας ξεναγεί στο υπερπολυτελέστατο σπίτι της στην Γλυφάδα!