Πρώην δημοσιογράφος του Star κατέρρευσε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα- Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο

Πρώην δημοσιογράφος του Star κατέρρευσε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα- Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
H εξομολόγησή της συγκλόνισε τους πάντες. Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη μια πρώην δημοσιογράφος τους STAR, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από δυο χρόνια.

«Το Νοέμβριο του 2014 όταν στα καλά καθούμενα υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Δούλευα το πρωί και είχα κάποιες ενοχλήσεις στο μάτι, δεν έδωσα στην αρχή σημασία, όμως μετά άρχισε να με ενοχλεί ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο έναν οφθαλμίατρο στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάω και να μου πει τι συμβαίνει! Όταν πήγα στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωσα ένα κάψιμο στο κεφάλι. Ήμουν σίγουρη ότι τελείωσα. Δηλαδή όταν πήγα να καθίσω στην πολυθρόνα, κατάλαβα ότι πεθαίνω! Τότε ο γιατρός που είχα ραντεβού και δεν πήγα ανησύχησε και πήρε τηλέφωνο κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον άνδρα μου. Όταν ήρθε στο σπίτι με βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!», δήλωσε η Κατερίνα Μποτζάκη.

Η κρισιμότητα της κατάστασης ήταν τέτοια που η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Ηράκλειο στην Αθήνα και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο! Όταν ξύπνησε είχε στο πλευρό της τον σύζυγο και τα παιδιά της.

«Μετά από 10 μέρες ήμουν καλά! Είχα πρόβλημα με το ένα μου μάτι, τα έβλεπα όλα διπλά και το είχα κλειστό». Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λίγο πριν την πρεμιέρα συνεργάτιδα της Μενεγάκη έφυγε και πήγε στη Σκορδά!


Αποκάλυψη σοκ στο Μπρούσκο: Αυτός είναι ο νεκρός! Όλη η τραγική αλήθεια…


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε τη Δευτέρα

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποιος χωρισμός; Μαζί σε λαμπερό γάμο Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης στην Αμερική!


Έξω φρενών η Ζήνα Κουτσελίνη με την Ελένη Μενεγάκη! Τα «χώνει» δημοσίως στην παρουσιάστρια (Βίντεο)


Κρατερός Κατσούλης: H γλυκιά ανακοίνωση του ηθοποιού on air για την τρίτη εγκυμοσύνη της Καραβάτου (Βίντεο)