Ντροπή! Η απίστευτη αγένεια του πάνελ της Καινούργιου για την Κατερίνα Ζαρίφη!

Ντροπή! Η απίστευτη αγένεια του πάνελ της Καινούργιου για την Κατερίνα Ζαρίφη!
Το γεγονός ότι βρίσκεται κάποιος στην τηλεόραση και είναι πάνελ μία αγαπημένης παρουσιάστριας (σ.σ Κατερίνα Καινούργιου) δεν του δίνει το δικαίωμα να γίνεται αγενής και να ξεφεύγει από τα όρια, ειδικά όταν η γνώμη του ακούγεται σε χιλιάδες τηλεθεατές...

Συγκεκριμένη η δημοσιογράφος Ειρήνη Γκανιάτσου, που βρίσκεται στο πάνελ του "Φτιάξε καφέ να στα πω" το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει τελείως. Δεν θα σχολιάσουμε όλα τα άλλα, που και καλά πετάει σπόντες για κάποια επώνυμη που σχολιάζουν, αλλά θα μείνουμε στο συγκερκιμένο που έγινε σήμερα το πρωί! Στο κομμάτι του σχολιασμού ρούχων, όταν έφτασαν στην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία φορούσε ένα τζιν με σκισίματα, η δημοσιογράφος με τρομερό θράσος και με ανύπαρκτο χιούμορ σχολίασε "χαριτολογώντας": "Μήπως τα σκισίματα στο παντελόνι έγιναν από το τσίτωμα;".

Δεν γνωρίζουμε αν η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φίλη της δημοσιογράφου, όπως είναι για παράδειγμα με την Κατερίνα Καινούργιου, το να ακούγονται όμως τέτοια σχόλια στον αέρα της εκπομπής την ώρα που βλέπουν γυναίκες οι οποίες μπορεί να είναι, εύσωμες, με καμπύλες, αδύνατες, πολύ αδύνατες, κανονικές... Είναι τουλάχιστον αγένεια από έναν άνθρωπο που είναι μέλος μίας εκπομπής! Δείτε την απαράδεκτη φράση της στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Η μυστική συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με στέλεχος του Ant1! Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Το αποκαλυπτικό ατύχημα στη μέση του δρόμου….

Συγκλονίζει η Λίνα Δρούγκα για το Mega: «Ήμουν ράκος συνέχεια! Συνάδερφος δεν είχε να δώσει λεφτά στο παιδί του και….»

Τα καλύτερα μας σήμερα :

Τηλεθέαση: Κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά η Φαίη Σκορδά;

Αυτή και αν είναι έκπληξη! Λατρεμένη σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση

Φερεντίνος Vs Αρναούτογλου: Ποιος ήταν ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης;