Απίστευτο! Η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει ψεύτρα την Ελένη Μενεγάκη -Τι αποκάλυψε για τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Κωστόπουλο; (Βίντεο)

Απίστευτο! Η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει ψεύτρα την Ελένη Μενεγάκη -Τι αποκάλυψε για τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Κωστόπουλο; (Βίντεο)
Μπορεί όλοι να νόμιζαν πως η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Μενεγάκη συνδέονται με μια δυνατή φιλία, είναι όμως έτσι; Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια του "Φτιάξε καφέ να στα πω" πετάει όλο και περισσότερες μπηχτές για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά τα καρφιά της Κατερίνας περί πλαστικών της Μενεγάκη, σειρά είχε να τη βγάλει.. ψεύτρα.

Συγκεκριμένα η Καινούργιου ανέφερε πως η Ελένη με τον Κωστόπουλο δεν είχαν να μιλήσουν 7,5χρόνια όπως ανέφερε χθες η Μενεγάκη, αλλά πέρσι στους διαδρόμους του Alpha έστω τυπικά στους διαδρόμους του Alpha. Κάτι που επιβεβαίωσε και η πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη Τζωρτζέλλα Κόσιαβα. Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η Καινούργιου.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ανατριχιαστικό! Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι… επικοινωνεί με τον πατέρα του -Τι δήλωσε για την κόντρα του με τη Φιλοθέη Μώβ (Βίντεο)

Κατερίνα… ντροπή! Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο μπαίνει η Καινούργιου στο Instagram γνωστών ποδοσφαιριστών

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φεύγει από την Ελλάδα για 5 χρόνια – Τι την αναγκάζει;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το look της Ελένης Μενεγάκη που λάτρεψαν όλες οι τηλεθεάτριες – Πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι απίθανο! Παρά τα 18 τ.μ ξεπερνάει κάθε προσδοκία! (photos)


Κοτόπουλο Cordon Bleu στον φούρνο